Review Wunderlist

DSC_1123
Zoals je wel op bovenstaande foto kunt zien staat deze blog al een hele tijd te wachten op een uploadje naar mijn blog. Tja ik heb ineens zoveel inspiratie gehad om elke dag een blog te schrijven dat sommige dingen dat wat opschuiven. Net zoals deze blog eigenlijk. Vandaag ga ik het hebben over mijn favoriete to-do list app! Namelijk Wunderlist! Ik gebruik hem sinds begin januari en ben er zoΒ  blij mee!
Ik ben echt zo enthousiast over deze app, dat ik het echt iedereen kan aanraden om te gebruiken! Je kan het op je laptop zetten maar ook op je mobiel! Ik gebruik Wunderlist voornamelijk voor mijn blog, of voor speciale dingen zoals challenges of ideeen die ik later nog een keer moet uitwerken. Maar inΒ  mijn postvak in zoals je als eerste lijst kunt zien heb ik wat taken staan die elke week weer terug komen, zoals dat ik elke woensdag brood haal en bijvoorbeeld even mijn kamer opruimen (stoffen en zuigen).
Daaronder staat ‘Vandaag’ en ‘Week’. Dat is namelijk omdat je taken/opdrachten kunt invullen op datum, wat super makkelijk is voor je blog, want als je morgen bijvoorbeeld een blogje online wilt laten komen dan plan je hem in wunderlist een dag ervoor in je taken en dan weet je ‘oohja ik moet voor morgen nog dat blogje typen’.
DSC_1126
Je kunt dus in bovenstaande foto al je onderwerpen invullen, ik heb bijvoorbeeld een onderwerp voor mijn molblog. Dat ik niets vergeet daardoor. Maar hierin kun je natuurlijk ook onderwerpen voor school maken. Bijvoorbeeld toetsen of examens.
DSC_1128
Als je een nieuwe lijst/onderwerp wilt toevoegen, krijg je dit schermpje, waarbij je een naam kunt invullen en eventueel meerdere personen kunt invullen die deze map ook kunnen zien. Moet je bijvoorbeeld op school een opdracht maken met een groepje dan is dit erg handig! Je voert alle taken in die gedaan moeten worden en de persoon die dat maakt kan dan afvinken als hij/zij dit gedaan heeft.

DSC_1129
Bij je takenlijstje staat er aan de onderkant een balkje. Als je op … meer klikt dan krijg je dit er ook nog bij. Handig! Zo kun je je taken mailen, en afdrukken!

DSC_1140
En als je een bepaalde taak aanklikt krijg je dit balkje ervoor waarbij je nog sub taken kunt invullen, bepaalde opmerkingen of een herinnering.

Ik vind het erg handig om te gebruiken, zeker als ik een drukke planning heb dan is het handig om even een lijstje te hebben en te kunnen afvinken wat je klaar hebt. En het geeft ook nog eens een leuk deuntje als je hem afvinkt!

Gebruiken jullie een online agenda/to do list voor je blog of prive leven?

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

11 thoughts on “Review Wunderlist

  1. Ik heb het sinds kort ook ontdekt. En ik vind het een uitvinding hoor! Ineens heb ik een heleboel te doen, omdat dat afvinken zo leuk is πŸ˜‰

Comments are closed.