Wapiti DarmMild – Voor de moeilijke stoelgang!

wapiti darmmild tabletten, stoelgang, tabletten, wapiti, darmmild

Een hele tijd geleden kreeg ik deze 2 proefsetjes van DarmMild thuisgestuurd. Toen ik afgelopen week ziek was heb ik ze uitgeprobeerd (omdat ik echt heel erg last van mijn buik had). Ik testte ze gelijk voor jullie uit. Benieuwd naar de review? Lees dan verder!

In dit proefsetje zaten 4 tabletjes per zakje. Ik had 2 zakjes dus genoeg voor uiterlijk 8 dagen. Ik nam 1 tabletje per dag. Achterop de verpakking staat dat je 1 tot 2 tabletten ’s avonds met lauw water moet innemen. Dit deed ik. De eerste 2 dagen merkte ik niet veel alleen veel krampen en een soort borrelige buik. Omdat als ik ‘ziek’ ben of wordt krijg ik altijd gelijk last krijg van de stoelgang, was dit dus een goede gelegenheid om ze uit te proberen. Na de eerste 2 dagen kon ik weer normaal naar de wc, ondanks dat ik nog ziek was. Uiteindelijk weet ik na een hele lange tijd ziekenhuis onderzoeken dat ik de ziekte van Crohn heb en dat dus af en toe last krijgen van de stoelgang erbij hoort. Gelukkig heb ik het niet in zo’n ernstige vorm die je vaak wel leest op internet. Normaal gesproken heb ik namelijk geen buikpijn alleen als ik griep krijg of verkouden wordt.

DarmMild

De tabletjes smaken nergens naar, en lijken qua grote op paracetamol formaat.
Het innemen met lauw water vond ik niet echt prettig want ik drink liever heet of echt koud.
Maar ze zijn makkelijk door te slikken.
DarmMild

Ik denk dat ik dit zeker wel vaker zou proberen als ik last krijg van mijn stoelgang. Omdat ik daar eigenlijk alleen maar last van heb als ik ‘ziek’ ben of wordt, zal ik dit dus niet standaard in huis halen, maar als ik toevallig het eens tegen kom of ik bij de drogist kom als ik me niet helemaal fit voel zal ik het mee nemen.

In het informatie foldertje die erbij zat staat dat de DarmMild tabletten te verkrijgen zijn in verpakkingen van 60 of 20 tabletten. Ook te koop bij Kruidvat. Deze verpakkingen bij Kruidvat (maar ook Trekpleister bijvoorbeeld) zijn regelmatig in de aanbieding dus houd zeker de reclames in de gaten mocht je hier behoefte naar hebben!

Verder staat er als informatie:
‘Ter ondersteuning van een regelmatige stoelgang is dagelijks gebruik van Wapiti DarmMild aan te raden.  Dit natuurlijke  middel is samengesteld uit milde vruchtenextracten en bevordert de darmwerking. ‘

Als je zelf vaak last heb van je stoelgang zou ik het je wel aanraden, het hielp mij wel en is niet vies. Terwijl poeder zakjes voor je darmen mij echt helemaal niet bevielen! En daar kan ik helaas alles over vertellen sinds de Ziekte van Crohn. Dan zijn deze tabletten toch echt lekker als je ze vergelijkt met de poederzakjes van de huisarts of specialist!

Gebruik jij wel eens stoelgang tabletten?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.