Review Treacle Moon producten!

Vandaag heb ik echt een super lekkere review voor jullie! Zo jammer dat je geen geur kan ruiken bij deze review want ze ruiken goddelijk! En dan heb ik het natuurlijk over de producten van Treacle Moon! Vorig jaar kwamen de producten aan in Nederland, maar deze zijn helaas alleen maar bij de AH XL te koop, dus ging ik naar Duitsland om te shoppen!
DSC_0389

In Duitsland zijn deze producten o.a te koop bij de DM een soort drogist in Duitsland! En een van mijn favoriete Duitse winkels.
Een half jaar geleden kwam ik deze leuke verpakkingen al tegen in Zuid Duitsland op vakantie, maar heb toen besloten om ze niet mee te nemen, waar ik achteraf heel veel spijt van kreeg. Dus was het een paar weken geleden zo ver dat we weer eens gezellig een dagje gingen shoppen in Duitsland. En natuurlijk kon ik de DM niet overslaan! Ik kocht een heleboel producten waaronder ze 2 heerlijke producten van Treacle moon!

DSC_0392
Allereerst deze ‘Warm Cinnamon Nights’. Een heerlijke kaneel geur en het geeft een echt herft/winter gevoel! Ik kocht 2 bodylotions, die ik zelf prettiger vind dan de douche producten! Ze hebben beide een leuk en mooi groot potje, met een pompje erop.
Handig! Deze kosten beide 3,95euro per stuk, wat toch een euro goedkoper is dan in de AH XL filialen in Nederland!

Het is een dikkere soort vla achtige creme die heel sterk naar kaneel ruikt. Je ruikt het ook nog heel erg lang! Het is lekker vet, maar trekt ook snel in de huid. En vooral voor mijn droge huid nu in de herfst en winter is dat erg fijn! Want niks is vervelender dan velletjes die aan je huid hangen!

DSC_0391
Dan de 2e en laatste geur die ik meenam is de ‘My coconut island’. Wat de naam al zegt, het geurt heerlijk naar kokos! En het doet me denken aan coctails, en feestjes! Ook dit is weer een soort vla achtige substantie, wat lekker weg smeert! En je blijft hier ook weer een lange tijd naar ruiken!
Heerlijk zo’n body product!

Treacle moon heeft de volgende geuren/smaken:
That Vanille moment  –  The Raspberry kiss  – One ginger morning  –  My coconut island  –  Those lemonade days  – Her melon thoughts  – Warm cinnamon nigths   –  Iced strawberry dreams  –  Her lavender story.

Deze zijn in Nederland te koop, online zag ik dat er nog een heleboel meer geuren/smaken zijn maar niet dat deze in Nederland te koop zijn!

Het is een vega product, wat betekend dat de producten van treacle moon niet op dieren getest worden en ook geen dierlijke producten bevatten. Wat toch ook een fijn gevoel geeft!

Verder vind ik de verpakkingen gewoon echt geweldig! En je kunt ze ook als een soort decoratie neer zetten!

Wat vinden jullie van de producten van Treacle moon?

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Review Treacle Moon producten!

Comments are closed.