Review the fault in our stars (book + movie)

cover___the_fault_in_our_stars_by_xomajoiero-d6aya1zVandaag een kleine review van mijn ervaringen met The fault in our stars. Ik zag de film eerst op mijn laptop, en daarna in de bioscoop. En las daarna het boek in het Nederlands.

Het enige wat ik je alvast kan vertellen is dat het een pracht ervaring is geweest! Ik voelde iedere beweging, iedere traan en alle pijn en liefde. Het was alsof ik even in de film meespeelde, en alsof ik in het boek was gekropen. Ik heb me echt nog nooit in mijn leven zo aangetrokken gevoeld bij een film of boek. De film en het boek zijn zo mooi en goed geschreven en gespeeld, dat je er helemaal middenin zit.

Het is niet alleen een zielig verhaal, het verhaal heeft ook een heel erg duidelijk boodschap! Namelijk geniet van elke dag die je hebt en haal alles uit het leven! Dat is mijn boodschap in dit verhaal, maar ik denk dat iedereen er met andere ogen naar kijkt en iedereen zijn eigen duidelijk boodschap eruit kan halen!

Wat ik ook erg gaaf vind zijn de quotes die gebruikt zijn in de film en in het boek! Dat maakt het echter en het brengt gevoel in!

tumblr_mcq9uokFrP1rvjgxgo1_r1_500

Mijn favoriete quote uit het boek en de film is natuurlijk deze quote:
I fell in love the way you fall asleep, slowly and then all at once!

Na het zien van de film en het lezen van het boek ben ik heel anders gaan kijken naar mijn leven. Waar wordt ik gelukkig van, en hoe kan ik mijn dag zo maken dat ik er van heb genoten. Wat tja, je weet natuurlijk nooit wanneer het je laatste is!
Ook heb ik echt super  veel inspiratie uit de film en het boek gehaald, voor alles eigenlijk, niet alleen voor mezelf, maar ook voor mijn blog, mijn kamer, en nog veel meer.

Toen ik hoorde over deze film had ik niet gedacht dat het me zo zou raken, maar dat deed het wel, en ik heb echt flink lopen huilen. Terwijl ik dat nog nooit bij een film heb gedaan! Zelfs toen ik het boek daarna las, en ik dus eigenlijk al wist wat er ging gebeuren en hoe het af zou lopen bleef ik maar huilen! Net zoals ik al eerder zei, het is alsof je het voelt wat zij voelen!

Heb jij TFIOS gezien of het boek gelezen? Zo nee, ga je dat nu wel doen?

Tot mijn volgende blog,
Carolien

%d bloggers liken dit: