Review SOS lip balm

Ik probeer altijd veel verschillende soorten lip balsems zodat ik weet welke lipbalm ik wel of niet kan gebruiken. Vandaag test ik voor jullie weer een lipbalm uit. Waar je deze kan kopen weet ik niet want ik heb deze kregen.
SOS lip balm
De review van vandaag gaat over deze lipbalm, de SOS lip balm, het is een klein potje en heeft een dikke substantie.
Het heeft geen geur, teminste ik kan echt niets ruiken.

SOS lip balm

SOS lip balm SOS lip balm
Op internet heb ik geprobeerd om meer informatie te krijgen over dit merk en deze lipbalsem, maar ik kan niets vinden, wat ik vond is een artikel uit Denemarken maar verder niets.

Dus probeerde ik het maar uit zonder enige informatie. Het is een dikke creme, die je moeilijk kan smeren op je vinger en zo kunt aanbrengen op je lippen. Het is erg vet, en trekt maar langzaam in. Voor mij geen favoriet want op een vette plekkerige creme op mijn lippen die erg langzaam intrekt zit ik zelf niet te wachten.

Hier een foto waar ik een beetje creme op mijn vinger kon krijgen.
SOS lip balm
Niet veel zoals je kan zien, en wat er dus op zit is erg vet.

SOS lip balm
Waar de creme precies vandaan komt kan ik niet vinden, wel staat op de verpakking in vele talen een soort kleine beschrijving van deze lip balm.

Ik vind het erg jammer, heb deze kregen maar, zelf zou ik zoiets nooit zelf meer kopen. De vorige lipbalms was ik veel tevreden over, maar deze helaas niet.

Wat vind jij van een product als er geen informatie over bekend is?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Review SOS lip balm

Comments are closed.