Review Rival de Loop maskers

Ik heb weer een review voor jullie! Een tijdje terug kocht ik in Duitsland bij de Rossmann maskers. Het leek me leuk om eens uit te proberen en tenslotte ben ik toch wel een klein beetje gek op die maskers, al is het maar hoe het er uit ziet als het op je gezicht zit!

Rival de Loop maskers

Bij de Rossmann kocht ik 2 verschillende maskers. Allebei van Rival de Loop, deze kostte 0,39cent per masker (zitten 2maskers in 1set) Ik had dus 4maskertjes voor maar 0,78cent!
Ik heb de smaken (als je het zo kan noemen) ‘Fango’ en ‘Erdbeer & vanille’ meegenomen! Op het eerste gezicht naar de maskers kijken lijkt me vooral de Aardbei vanille erg lekker!
rival de loop

De fango is een limited edition staat op de verpakking. Een moddermasker dus!
rival de loop

Wat een heerlijke maskers! Ik ben helemaal verkocht! Als eerste probeerde ik de aarbei vanille, nou ik maakte het pakje open en werd gelijk verliefd! De geur van aarbei en vanille kun je aan de overkant van de straat nog ruiken, goddelijk! Mijn huid was na de masker heerlijk zacht, net een baby huidje!
rival de loop

Ook het modder masker is aan te raden, okey ik geef toe dat het er minder leuk uit ziet als de baby roze kleur van de aarbei vanille, maar ook dit masker is zeker fijn voor je huid!

Ik ga deze maskers (en de andere die er nog zijn) zeker inslaan als we weer naar Duitsland gaan! Voor maar 39cent kun je 2x genieten van een heerlijk masker, dat wil toch iedereen?

Kopen jullie ook wel eens beauty producten in Duitsland?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.