Beauty Review

Review Pixi tinted balm

Vandaag heb ik weer een review van een product wat bij de Vipbox/StyleTone box zat. En dat is dit keer deze tinted balm geworden van het merk Pixi. Wat me al meteen op viel is de mooie verpakking van dit product. Het is heel kleurrijk en ziet er uitnodigend uit.
Meer weten over dit product? Lees dan verder!
DSC_0968
Ik ben gek op lip balms en zeker als het ook nog een mooi kleurtje heeft. Dus ik werd heel erg nieuwsgierig naar dit product! Wat zeg nou zelf, die verpakking ziet er echt heel leuk en vrolijk uit!
DSC_0970
Ik vind de kleuren groen en roze erg leuk bij elkaar, en zeker ook omdat het gecombineerd is met de gouden tekst en op druksels. Tinted Brilliance Balm van Pixi. De kleur is erg roze lijkt op het eerste gezicht, maar gelukkig valt dit heel erg mee. Bij mijn swatch waar ik echt een aantal keren over heen moest om hem zichtbaar te maken is de lichte roze kleur nauwelijks te zien.

DSC_0983
Als je goed kijkt op de foto, valt de roze kleur nauwelijks op en lijkt het zeker op de lippen een natuurlijke roze kleur. Wat zeker nu het kouder is wel prettig is. De stick is makkelijk met aanbrengen en het is een soort lichte vette balm met een heel zacht kleurtje.
Op de lippen merk je niets van deze ‘vettige’ balm.

DSC_0984
Zoals je kan zien geeft deze balm een heel natuurlijke kleur op mijn lippen. Mijn lippen zien er verzorgt uit met een gezonde roze kleur. Dat kan ik zeker wel gebruiken nu ik best vaak ziek ben.

DSC_0986

Zelf ben ik erg tevreden over dit product, zeker omdat het makkelijk aanbrengt en het geen neppe roze barbie kleur achter laat op je lippen wat je op het eerste gezicht aan de stick wel zou denken. Mijn lippen zien er gezondere en vol met een natuurlijke kleur uit. Ja ik ga deze stick zeker vaker gebruiken!

Wat vinden jullie van de Pixi Tinted balm?

Veel liefs,
Carolien

7 thoughts on “Review Pixi tinted balm”

  1. Ik heb zelf die box ook en vond lip balm op zich wel fijn, maar je moet het echt maar heel licht op je lippen doen anders is de kleur veel te heftig. 🙂

Comments are closed.