Beauty Review

Review mary kay lipgloss

DSC_0874
Vandaag een review van de gel lipgloss van Mary Kay At Play. Dit product zat ik de december editie van de vipbox. Ben je benieuwd naar dit product, lees dan snel verder!
In mijn review over de algehele vipbox van december kun je hier lezen wat mijn mening erover is.

Ik kreeg de jelly lip gloss in de kleur crushed plum. Het is een paarse kleur en heeft een dikke substantie. Zelf ben ik hier niet zo fan van omdat het best plakkerig is. Mijn moeder is helemaal weg van de kleur paars dus hier zal ze waarschijnlijk erg blij mee zijn!

Eerst even wat meer informatie over het merk ‘Mary kay – to play’. Ik had er nog nooit van gehoord, en was er wel erg benieuwd naar! De informatie die ik erover kon vinden is van de mary kay at play website zelf. Het is een engels merk en het heeft meerdere verschillende producten.
Op de site hiervan kun je dit onder andere ook kopen. Klik hier voor de verwijzing naar de website.

Toch probeerde ik hem voor jullie uit en hieronder zie je het resultaat!

DSC_0883
Deze tube bevat 9,5ml gloss en heeft een handige verpakking die je zo mee kan nemen in je handtas of clutch.

DSC_0884

DSC_0888
Sorry voor mijn bleke gezicht, ik was die dag niet echt fit dus vandaar dat ik er behoorlijk wit uit zag.

DSC_0890

Ondanks dat het een donker paarse kleur is valt het op de lippen enorm mee. Ik had verwacht dat het veel donkerder zou zijn, maar dat is niet zo.
Zoals je hierboven kan zien valt het behoorlijk mee, als de substantie in de tube zit is het een behoorlijk diepe donkere paarse kleur, maar op de lippen is het toch een stuk lichter!
Gelukkig! Een meevaller!
Het duurt ongeveer 10 a 15minuten voordat het hele plakkerige gevoel op je lippen eraf is. Wat waarschijnlijk dus het ‘jelly’ moet voorstellen. Dat vind ik persoonlijk wel wat minder, ik houd niet van plakkerige dingen en zeker niet op mijn lippen.

Wat vind jij van de jelly lip gloss?

Veel liefs,
Carolien

6 thoughts on “Review mary kay lipgloss”

Comments are closed.