Review Lipbalm Glam so me

Bij de action hebben ze tegenwoordig zulke leuke beauty producten! Zo ook deze Lipbalsem van SO me!
DSC_0311
Ik kocht deze lipbalsem en testte het voor jullie uit!

Deze lipbalsem Glam so me, in de smaak Strawberry kocht ik bij de action voor 0,69cent. Lekker budget dus! Ik was wel erg benieuwd of het dan ook zou helpen en net zo goed werkt als de lipbalsems van de andere merken.

Lipbalm Glam so me

DSC_0313
Op de achterkant van de verpakking staat een hele korte beschrijving in een aantal talen.
Zo staat er : Aardbei – Voor de dagelijkse bescherming en verzorging van de lippen.

De ingredienten die in dit product zitten:
– Paraffinum Liquidum, Squalane, Ethylhexyl Palmitate, ceresin, cera alba, polybutene, cera microcristallina, parfum, tocopheryl acetate, propylparaben.

Omdat dit me niet zo heel veel zei, zocht ik de ingredienten van andere soort gelijke lipbalsems op. Ik vergelijk de lipbalsem van de action met mijn andere favoriete lipbalsem die ik al een hele tijd gebruik. Namelijk de Labello Kamille & calendula van de Pure & Natural serie.

In de labello zitten de volgende ingredienten:

Echt een heleboel meer dus!
Zo zitten er in beide Parfum, Tocopheryl Acetate, cera microcristallina, en cera alba.

DSC_0314
De Lipbalm Glam so me strawberry bevat een stick van 4,3 gram en heeft zoals je op de volgende foto kunt zien een witte stick.
Je ruikt duidelijk de aardbeien geur, maar dat verdwijnt op je lippen.
Het is een fijne zachte stick en trekt snel in je lippen en je hebt dus geen plakkerig gevoel wat je soms wel eens hebt bij een lipbalsem.
Je kunt ook niet zien dat je de balsem hebt opgesmeerd, het geeft geen glans aan je lippen.
Doordat het snel is ingetrokken is het dus ideaal voor onder je lippenstift!

DSC_0315

Ik vind het zeker het proberen waard voor maar 0,69cent. En zeker nu het kouder gaat worden moet je je lippen goed beschermen. En dan is een lippenbalsem echt ideaal voor in je tas!
Iets wat je eigenlijk nooit mag vergeten!

Ik kijk uit naar nog veel meer smaken van deze lipbalsem. Bij ons bij de Action hadden ze alleen strawberry, en hopelijk binnenkort meer!

Gebruik jij vaak lipbalsem?

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Review Lipbalm Glam so me

  1. wat een fijne lipbalm !!! ik gebruik eigenlijk nooit zoiets alleen maar lipgloss… Maar voor de winter is het wel fijn om een lipbalm te gebruiken! 🙂 en lekker goedkoop!!

    1. Ja het is zeker heel erg goedkoop! En nu het kouder wordt is het toch fijn als je iets bij je hebt om op je lippen te smeren. Niets is minder leuk dan lippen met scheurtjes of velletjes!

Comments are closed.