Review La Montine body milk

Vandaag mag ik voor jullie de La Montine Body milk reviewen! Ik kreeg een proefmonster thuisgestuurd en werd gelijk verliefd op dit product toen ik de geur geroken had.
Lees alles over dit product in mijn review!
Ik kreeg een aantal weken geleden een proefmonster opgestuurd van La Montine Body milk. Nou gebruik ik niet heel erg vaak body milk omdat ze vaak heel lang vet aanvoelen op mijn huid en ik dit gewoon echt niet prettig vind.
Ik kreeg een proefmonster voor de droge huid. Waar ik momenteel steeds vaker last van heb. Dus ik probeerde deze proefmonster uit en ik werd al gelijk verliefd op de geur. Niet uit te leggen hoe lekker dit ruikt.

Volgens de verpakking zit er dit allemaal in:
Aqua – Triticum Vulgare Oil (Tarwekiemolie) – Glyceryl Stearate – Parffinum Liquidum – Tocopheryl Acetate –
Cetearyl Alcohol – Glycerin – Phenoxyethanol – Parfum – Ethylhexylglycerin – CI 19140 – CI 18050

Eigenlijk zegt mij dit helemaal niks, maar al die namen zien er niet echt heel charmant uit!

DSC_0024

Het is een witte body milk die als je hem uitsmeert snel wordt opgenomen door de huid. Het voelt gelijk heel zacht en prettig aan. En je hebt ook niet een vettige huid daarna. En het ruikt ook nog eens heel erg lekker!

Als ik dit product in de winkel tegenkom ga ik er zeker een flesje of tube van halen! Ik had een paar dagen geen droge huid wat ik echt super prettig vond!

Ik raad jullie zeker dit product aan! Hebben jullie wel eens last van een droge huid?

Tot mijn volgende blog,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.