Review L.A. Colors nagellak

L.A. Colors
Ooh wat had ik zin om dit mooie nagellakje te gaan reviewen! En vandaag is het dan eindelijk zo ver! Dit nagellakje van L.A. Colors is werkelijk alles wat ik in een nagellak zoek! Lees je mee?
Ik kon het bijna niet geloven dat ik eindelijk een nagellak had gevonden die er niet gelijk af gaat na een keer je handen wassen, en die mooi dekkend is na 1x. Zodat je niet eindeloos dikke lagen nagellak op je nagels hebt zitten.
Dit nagellakje is er zo een! Perfect met maar 1x lakken, super snel droog en een mooie opvallende kleur!
Zelf had ik nog geen nagellak van dit merk maar ik ben verkocht! Ik ga hier zeker vaker nagellak van halen, bedankt Vipbox!

L.A. Colors L.A. Colors L.A. Colors

Nadat ik natuurlijk mijn nagels gelakt had en heb laten drogen, ben ik ze gaan uittesten want ik was wel benieuwd hoe lang het zou duren voordat er een stukje af zou gaan. Hierboven op de foto’s heb ik mijn nagels maar 1x gelakt, dus geen dubbele lagen of topcoat erover heen, alleen dit lakje zit er 1x op.
Ik heb dit kunnen doen :
– Kamer verbouwd (meubels verschoven)
– Gepoetst
– Handen en aantal keren gewassen
– Was gevouwen
– Douchen
– Boodschappen weggelegd.
En
– Geknutseld.

Als laatste was ik wezen douchen en pas daarna kon ik een paar kleine niet storende puntjes ontdekken. Wat als ik andere nagellakjes probeer, dan is na 1x handen wassen al de helft van de nagellak eraf. En nu niet! Tis haast een wonder voor mij, ik ben hier echt heel erg blij mee!

De kleur is ook erg mooi, het is namelijk de kleur ‘Metalic pink’.

Hoelang kun jij je nagellak er mooi op hebben zitten?

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Review L.A. Colors nagellak

  1. Wat een leuk kleurtje! En ik herken het probleem, bij mij is ook na het eerste wat ik doe de helft van mijn nagellak alweer verdwenen… 😉 xoxo

Comments are closed.