Review kleurboek voor volwassenen

Ik kocht net na de kerstdagen het 2e kleurboek voor volwassenen en vandaag laat ik jullie graag zien hoe die eruit ziet en wat ik al gekleurd heb!
DSC_0864
Zelf houd ik heel erg van creatief bezig zijn dus een kleurboek is echt iets voor mij! Kan er mijn creativiteit in kwijt en krijg ook nog eens inspiratie voor nieuwe dingen.
Ik kocht mijn kleurboek bij de Xenos voor 9,95euro. Daarnaast kocht ik ook gelijk goede kleurpotloden ook bij de Xenos van het merk Bruynzeel voor 3,49euro.
DSC_0865

DSC_0858 DSC_0860
Ik vind alleen de voor en achterkant van het boek erg mooi! Wat ik jammer vond aan boek 1 en boek 3 is dat er veel donkere plaatjes in staan. Dit boek vond ik de mooiste van de 3 dus koos ik voor deze.

Hieronder een aantal plaatjes die ik al heb in gekleurd.
DSC_0861
De foto hierboven is de eerste kleurplaat in het boek. Ik heb hier bijna 2 uur totaal mee bezig geweest.
Nog steeds heb ik geen idee wat het precies is. Weten jullie het misschien?
DSC_0862
Dan deze 2e, zelf vind ik hem nog niet helemaal af, en wil ik graag nog het witte inkleuren zodat de rest er uit springt.

DSC_0863
Dan deze laatste dat is waar ik nu nog mee bezig ben. Ik had net even gegoogled en wat vind ik. Een tekening wat precies zo is wat ik in gedachten heb. Heel apart! Maar goed ik ben hier dus nog mee bezig en ga ik binnenkort afmaken.

Wat ik heel erg fijn vind aan de kleurboeken dat het echt voor ontspanning zorgt. Zo gek! Maar als ik het kleurboek pak en ga lekker kleuren dan vergeet ik de tijd, en wat ik daarvoor allemaal heb gedaan en is het alsof je even niet helemaal aanwezig bent. Oke dit klinkt echt creepy! Haha, nee maar het is echt apart. Echt ontspannend!

In totaal heeft dit boek 144 kleurplaten dus daar ben je echt even zoet mee!
En er zitten nog hele mooie tussen! Ook de kleurpotloden kleuren erg fijn, doet me denken aan de kleurpotloden die ik had op de basisschool.
Ik heb mijn boek even vergeleken met het boek van mijn nichtje die van de action komt, en ik moet zeggen dat het boek wat ik heb echt de moeite waard is. De kleurplaten zijn veel mooier en moeilijker en dus voor ‘grote’ mensen veel leuker, en uitdagender om te kleuren! Het kleurboek van de action doet mij persoonlijk meer denken aan een kleurboek voor kinderen.

Hebben jullie al een kleurboek voor volwassenen?

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “Review kleurboek voor volwassenen

  1. wauw leuke blog over het volwassen kleur boek!! 🙂 Mooi!!! ik doe het zelf ook en ik vind het ook erg ontspannend! 🙂 en heerlijk om lekker te kleuren!

  2. Ik heb ook een kleurboek voor volwassen maar dan de eerste.. Heerlijk om soms gewoon even rustig te kleuren.. Leuk artikel!
    Liefs Nathalie

Comments are closed.