Headphones van action – Mijn ongezouten mening!

Action, headphones van action, oortjes

Headphones of oortjes zoals ze ook wel genoemd worden. Je hebt er een haat liefde verhouding mee of ze gaan gewoon veel te snel kapot. Beide zijn dit keer eens niet het geval en ben ik juist eens zeer tevreden voor een budget prijs! Deze Headphones van Action zijn meer dan de moeite waard om uit te proberen als je geen zin hebt om veel geld uit te geven aan dure oortjes!

Ik raak altijd mijn oortjes kwijt, en ook dit keer weer. Dus besloot ik om bij de action te kijken voor goedkope oortjes (omdat ik ze meestal toch kwijt raak), en vond deze super neon roze oortjes! Voor de prijs van maar 1,79euro kon ik ze natuurlijk niet laten liggen en testte ik ze ook gelijk voor jullie uit!

DSC_0562
De oortjes zitten in een simpel plastic verpakking, met 2 grote ronde plakstickers is het doosje gesloten.
Ik pakte hem natuurlijk gelijk uit, want ik was erg benieuwd waarvan deze oortjes gemaakt waren, normaal zie je van die draadjes van een soort stof, maar dit was duidelijk wat anders!

DSC_0564
Het omhulsel is gemaakt van een soort silicone of rubber achtig bestanddeel. Erg apart! Ik vind het niet hinderlijk, juist alleen maar fijn! Ik merkte al dat ze minder in de knoop raakte (wat voor mij echt super is!) en dat de draadjes erg flexibel zijn!

DSC_0566
Hierboven op de foto lijkt het alsof het helemaal door elkaar zit, maar je hoeft maar de plug-in of de oordopjes te pakken en het draad gaat zelf ‘uit de knoop’. Heel erg fijn!
Ik gebruik deze oortjes nu bijna dagelijks, en ik moet zeggen dat de geluidskwaliteit echt goed is! Ik heb ook wel vaker de (nog) goedkopere van de action gehad, maar dan is het geluid toch niet helemaal mooi. Maar met deze oortjes vind ik het een erg mooi geluid hebben, of het nu een harde bas is of heel zacht, het maakt eigenlijk niet uit. Ik kan deze oortjes ook in mijn mobiel doen (Samsung Galaxy Prime value edition) en daar werken ze ook prima op!

Bij ons bij de action hadden ze nog meer kleuren, namelijk neon geel, zwart, blauw, roze en neon groen. Ik gebruik hem met veel plezier! Voor wie op zoek is naar oortjes die goedkoop zijn, redelijk lang mee gaan en helemaal niet duur zijn, is dit echt een top product. Ik kan deze oortjes natuurlijk niet vergelijken met mijn Happy Plugs van meer dan 100euro, maar dat hoeft ook zeker niet. De geluidskwaliteit is prima, zeker voor als je muziek wilt luisteren op je mobiele telefoon als je onderweg bent in de trein of voor op vakantie (achterin de auto!).

Wat vind jij ervan dat deze oortjes een ander materiaal hebben dan de ‘normale’ oortjes?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

17 thoughts on “Headphones van action – Mijn ongezouten mening!

  1. Ik ben zo ie zo fan van de zogenoemde ‘in ear headphones’ daar zit echt idd zoveel beter geluid in 😀

  2. Deze ga ik eens proberen dan! Ik heb ooit de goedkopere variant gehad, maar die oortjes waren wel na twee weken stuk.

  3. Zelf heb ik deze ook een tijdje gebruikt en toen ontdekte ik de buddy oordopjes en vond deze veel fijner maar helaas waren die niet meer verkrijgbaar en deze ook niet bij ons en heb dus nu anderen maar die bevallen mij voor geen meter. Dus ik ga snel weer kijken of wij deze ook weer hebben. Leuke review om te lezen meid.

Comments are closed.