Beauty Personal Review

Review essence eau de toilette

Ik kocht bij de DM in Duitsland 2 verschillende eau de toilette van Essence. Het zijn kleine verpakkingen die je handig mee kunt nemen in je handtas of toilettas! Dat vond ik erg handig, zeker als je bijvoorbeeld een dagje weg gaat, dan heb je toch iets bij je om je een beetje op te frissen. Dan is een kleine verpakking erg handig!
DSC_0016
Ik kocht de geuren ‘Like a new love’ en ‘ Like best friends forever ‘, allebei zijn ze 10ml en hebben een mooi klein smal flesje!
Beide geuren kostte 2,95euro, en ik kocht ze bij de DM.

DSC_0017
Like best friends forever, een zoete geur die lang blijft hangen en waar ik erg vrolijk en blij van wordt! Ik vind het een erg lekkere geur.

DSC_0004
Nog zo’n heerlijke geur, dit is de like a new love. Het is echt een geur om verliefd op te worden! Ik houd van zoete geuren en dit zijn echt 2 producten die ik erg vaak ga gebruiken! Een erg handige en kleine verpakking zoals je kan zien, dus ideaal om mee te nemen in je tas! Je hoeft maar weinig te gebruiken om de geur goed te ruiken! Ik heb hem 2x gespoten en je rook hem na 2uur nog!
Ik ben erg tevreden over deze eau de toilettes en ga zeker nog meer geuren van deze serie kopen!

Wat vinden jullie van de kleine verpakkingen van Essence?

Tot mijn volgende blog,
Carolien