Review City Color Matte Lipstick

DSC_0971
Vandaag review ik de City Color matte lipstick. Een merk waar ik hiervoor nog niet van had gehoord. De lipstick heeft een mooie roze kleur, en ik ga hem in deze blog voor jullie reviewen!
Zoals ik al zei, heeft deze lipstick een roze matte kleur, wat ik persoonlijk erg mooi vind. Hij is lichter dan de roze kleur die ik normaal gebruik. Door aan het vierkante stukje te draaien, draai je de lipstick omhoog.
DSC_0973
Toen ik deze swatch ging maken was ik al een beetje teleurgesteld. Hij is heel stug en moeilijk aan te brengen. Ik heb de lipstick hier 1x erop gedaan. Het is niet de mooie roze kleur van de lipstick die je ziet.
DSC_0977 DSC_0980
Op mijn lippen moest ik er 4 a 5 keer overheen voordat je de roze kleur goed kon zien. Maar nu hij op mijn lippen zit vind ik hem wel erg mooi. Jammer dat het niet zo makkelijk aan te brengen is!

DSC_0981
De roze lipstick haal wel nog extra mijn blauwe ogen naar voren. Wat ik persoonlijk ook erg mooi vind! Het is wel een soort van barbie kleur, maar voor een feestje of uitgaan vind ik dit wel een heel mooie lipstick!

Ik weet nog niet of ik deze lipstick wel echt ga gebruiken, maar dat zal de tijd zich leren.

Wat vinden jullie van deze lipstick?

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

9 thoughts on “Review City Color Matte Lipstick

Comments are closed.