Review Christian Faye mascara

DSC_0880
Dit is een product wat ik ontving bij mijn vipbox van December. Ik wou hem graag voor jullie reviewen!
En deze komt dus vandaag online. Een prachtige verpakking maar of de inhoud ook zo goed is? Dat lees je in dit artikel!
Toen ik deze mascara uit de verpakking haalde was ik best een beetje verbaast, het zag er zo  mooi uit!
Zelf nog nooit gehoord van het merk, en meestal koop ik gewoon goedkope mascara van de action, dus was hier erg benieuwd naar!
Dit product is te koop voor 18,95euro. Wat ik best wel prijzig vind voor een mascara. Des te meer reden voor mij om hem uit te testen!

Toen ik hem voor het eerst opende was ik al erg teleurgesteld, de helft van de mascara kwam namelijk mee uit het flesje. En ik kreeg het ook voor geen mogelijkheid meer naar binnen, dus kon ik hem helemaal af doen met een make-up doekje. Daarna heb ik het nogmaals geprobeerd en nu was het gelukkig wel goed.
DSC_0896
Het heeft een flexibel borsteltje dat alle kanten mee beweegt. Het zijn niet echt haartjes die op het borsteltje zitten meer een soort van rubbere/siliconen uitsteksels.
Daarnaast is het wel erg fijn aanbrengen daar je niets voelt, wat ook wel weer een nadeel heeft omdat ik dat gewend ben.

Ik heb voor en na foto’s gemaakt zodat je het resultaat kan zien met en zonder de mascara.
DSC_0898
Sorry voor mijn gezicht maar die dag was ik niet echt fit.
Ik heb op de foto hierboven geen mascara op.
Op de foto hieronder heb ik dat wel.
DSC_0904
Je kunt wel duidelijk het verschil zien. Hieronder nog een foto van dichterbij.

DSC_0906

Wat ik wel heel erg jammer vind ik dat mijn wimpers aan mekaar gaan plakken. Ik weet niet of iedereen dit heeft met deze mascara, maar zelf vind ik dat niet zo mooi.

Ik weet niet zo goed wat ik van deze mascara moet vinden. Heb zelf toch liever de mascara’s die ik zelf altijd gebruik. Ik geef ook niet echt om al die dure merken. Het was leuk om eens uit te testen maar zelf zou ik dit nooit kopen.

Wat vinden jullie van deze mascara?

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Review Christian Faye mascara

Comments are closed.