Review balea masker aardbei

Vandaag review ik een masker van Balea, ik vind deze maskers erg fijn en het leek me wel leuk om er eentje een keer met jullie te delen! Vandaag is dat de Balea masker aardbei. Ik kocht deze voor 0,45cent en dan heb je 2 maskers. Dat is erg budget!
balea masker aardbei
Dit is dus een aardbeien masker, met melk en eiwitten. Wat er op de verpakking staat is dat het de huid zijdezacht voedt met een fruitige aardbeien geur. Kortom, goed voor de huid en een heerlijke geur!

Het bevat vitamine E, waardevolle mineralen.

DSC_0927
Het is een lichte roze kleur, en de verpakking is genoeg voor gezicht en hals.
De geur deed mij denken aan de langejan snoepjes in aardbeien smaak. Oke dit was echt een van mijn favoriete snoepjes vroeger.

DSC_0929
De creme smeert makkelijke weg, en voelt eerst ijskoud aan op de huid, later trekt dit weg.
Volgens de verpakking moet je het masker 10 tot 15minuten laten zitten en daarna grondig afspoelen.
Het resultaat is een zijdezachte huid, die heel erg fijn aanvoelt.

Ik ben erg tevreden over de maskers van balea, de heerlijk geuren (die je zelf kunt uitkiezen, omdat het zo duidelijk op de verpakking staat), en de resultaten die ik daarna heb zijn echt heel goed. Mijn huid wordt baby zacht en heb minder last van oneffenheden.

Welke maskers zijn jou favoriet?

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Review balea masker aardbei

  1. Aardbeien daar is toch iedereen gek op dan zeker een masker met de aardbeien er in .Jammer eigenlijk dat ze dit niet in Nederland hebben.

Comments are closed.