Beauty

Review Balea energie dusche

Vandaag een kleine review van 1 product van de Balea serie. Namelijk de Balea Energie Dusche.
Ik wist niet wat ik er van moest voorstellen, dus nam hem mee en probeerde hem uit!
Allereerst wil ik even zeggen dat dit product als enige van de douche producten 0,85cent kost. Best apart!
Maar goed, over het product!
De gel is doorzichtig en heeft geen kleur. Op de verpakking staat dat het een zeer stimulerende douche ervaring zal geven.
Ik was benieuwd, want kon me er niet veel bij voorstellen!

Het is een heel zacht product, maar of het zo stimulerend werkt? Ik heb er niets van gemerkt, en moet ook zeggen dat ik het product wel heel fijn vind, geur en zachtheid, maar of het product doet wat op de verpakking staat? Ik heb niets gemerkt..

DSC_0415

Zelf zou ik hem de volgende keer niet meenemen, want tja, er staat toch op dat het product een stimuleren douche ervaring zou geven. Geen idee wat ze daar dan mee bedoelen, maar voor mij was er geen verschil met alle andere producten.
Wat ik ook gek vind, is dat dit product als enige in alle douche gels/cremes duurder is, o,20-0,30 cent. Oke 0,85 cent is nog geen geld maar best gek dan dat dit enige product meer kost. Dan zou het toch ook die douche ervaring moeten geven?

Wat denken jullie over de douche ervaring die het beloofd?

Veel liefs,
Carolien

3 thoughts on “Review Balea energie dusche”

Comments are closed.