Review Balea duschgel

Als je van een zoete douche gel houdt lees dan snel verder, want ik schrijf een review over de Balea White Passion douchegel!  Een heerlijke zoete geur van acai bessen!
Vandaag review ik het product van Balea, namelijk de douchegel White Passion!

Balea duschgel

Het is een douche gel zonder kleur, net zoals alle andere douche gels en cremes. De geur is best heel zoet en ruikt naar fruit toffees. Zelf ben ik echt gek op een zoete geur dus dit product is echt een van mijn favoriete uit de balea serie!
Op de verpakking staat dat dit een limited edition is, maar dat weet je eigenlijk nooit bij Balea. Soms zijn deze producten er wel een half jaar tot een jaar! Wat ik zelf niet erg vind! Net als alle andere verpakkingen heeft dit ook dezelfde dop en is de verpakking opvallend, en geeft het de geur goed weer!

Balea duschgel

Verder vond ik de douchegel niet heel bijzonder. Het is wel lekker in gebruik en schuimt wat, maar het doet niet heel veel voor mijn huid merk ik. Ik moet mij na het douchen met dit product nog wel met een goede bodylotion in smeren. Wat eigenlijk jammer is van de geur, want die kun je zelf nog ruiken op je huid na het douchen! Zelf vind ik het op zich niet erg om mij daarna nog lekker te verwennen met bodylotion want dit doe ik eigenlijk standaard al.

Dit product kost 0,65 cent en is te vinden bij de DM winkels! Daar zijn nog veel meer keuze in Balea duschgel.

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Review Balea duschgel

Comments are closed.