Balea Dusche Creme – 2 varianten

Balea dusche & creme

Dit keer review ik 2 producten van de Dusche creme serie. Ik was hier erg benieuwd naar toen ik het zag liggen in de winkel. En probeerde het natuurlijk uit, om er voor jullie een leuke review over te schrijven! Ik ben helemaal gek van de Balea serie en schrijf er dan ook graag een review over voor jullie! Beide producten kosten maar 0,55cent voor 300ml! Budget toch?

Allereerst deze mooie paarse variant. Dit is de Douche en crème met passievrucht! Zoals je ook kunt zien op de verpakking. Het is niet zo’n hele zoete geur, en of je echt passievrucht ruikt weet ik niet (durf ik niet te zeggen). Het heeft meer wat weg van een soort toffee, alleen dan van die fruit toffees. De douche creme is heel licht paars en ruik je ook nog na het douchen. Ik vind zelf dat de andere geur die hier beneden wordt beschreven wat duidelijker qua geur en laat een langere geur achter.

Balea Dusche Creme

Het maakt je huid lekker zacht en het is een feestje tijdens het douchen! Zoals jullie al hebben kunnen lezen ben ik echt fan van de Balea serie en niet alleen omdat ze zo goedkoop zijn. Ze ruiken lekker, en maken mijn huid lekker zacht!
Als je van passievrucht houdt is dit zeker een aanrader, en sowieso als je toe bent aan iets anders. Niet altijd die standaard geurtjes.

Balea Dusche Creme

Dan de 2e variant van de Douche creme die ik heb meegenomen. (er waren er nog veel meer in de winkel, maar heb er maar 2 uitgekozen om uit te proberen).
Dit is persoonlijk mijn favoriet van deze 2. Dat is namelijk de aardbeien geur! Ik ben hier echt helemaal weg van! Het heeft wat weg van de aarbeien ijsjes van festini? In ieder geval aardbeien waterijsjes. Of een geur van de taksi drinkpakken (de aardbeien/framboos).
Ik vind hem echt heel erg lekker!
Deze heeft een licht roze/ rode kleur en blijft echt heel lang naar aardbeitjes ruiken. Tja ik houd ervan!
En voor maar 0,55cent kan ik zoiets echt niet laten liggen!
Balea Dusche Creme

Wat vinden jullie van de zoete geuren van Balea?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Balea Dusche Creme – 2 varianten

  1. Het klinkt goed maar je hebt mij nog niet helemaal overtuigd als het om de geurtjes gaat, het klinkt allemaal ernstig zoet 😉

Comments are closed.