Review Balea deospray

Een tijdje terug was ik in Duitsland en heb ik een aantal producten meegenomen die ik graag wou uittesten. De prijs was echt belachelijk goedkoop vergeleken in Nederland dus vond ik het het proberen waard!
Zo kocht ik een deospray van Balea voor maar 0,85cent! Ze hadden bij de DM (waar ik dit product kocht) echt heel erg veel verschillende geuren!

Ik kocht voor mezelf de geur ‘Himbeere & Zitronengras’. Framboos en Citroengras dus! Op de verpakking staat dat het 24uur bescherming geeft. Dus daar  was ik best benieuwd naar!

Dit is een heerlijke zoete framboos geur die erg lang blijft hangen, ik heb hem uitgeprobeerd toen het 32 graden buiten was en ik moet zeggen dat ondanks dat het erg warm was deze deospray echt super goed hielp! Ik heb eigenlijk helemaal niet gezweet en dat is best knap met dit weer! Ik vind dit echt een geur die bij jong volwassenen past, of tieners!

Zelf houd ik niet echt van de standaard geuren, maar deze pink flame is heel vrouwelijke en is zeker aan te raden als je een date hebt of een zakelijke bespreking. Ik vind de geur nog iets te volwassen voor mij, en kies (mijn eigen mening en smaak) nog liever voor een wat frissere en zoetere geur. Maar net als de andere geur is deze ook super goed en je gaat er echt nauwelijks tot niet van zweten! Het heeft dus echt een 24uur ‘droog’ garantie!

Het zijn mooie grote flessen waar ik zeker wel een tijdje mee vooruit kan! Deze flessen kostte maar 0,85cent per stuk en dat ik vergeleken hier in Nederland met de deosprays toch echt wel veel goedkoper! En ik vind persoonlijk de duitse geuren toch lekkerder. Ik ben erg te spreken over het merk Balea, het is een goed merk en je krijgt toch kwaliteit! Voor een nog zeker betaalbare prijs!

Hebben jullie ook wel eens een deospray in Duitsland gekocht?

Tot mijn volgende blog,
Carolien

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.