Andrelon oil spray – make it shine!

Andrelon oil spray

Andrelon oil Spray van de lijn ‘Make it shine’ is al een hele lange tijd te koop in de winkels. Nooit eerder probeerde ik dit uit, dus eens moest de eerste keer zijn. Ik laat jullie onder andere zien wat ik er van vind en of ik dit nog eens zou gebruiken/kopen. Gebruik jij wel eens een olie spray voor in je haren?

Andrelon oil spray make it shine

Nog nooit had ik een oil spray voor mijn haar gebruikt dus ik was best benieuwd wat het met mijn haar zou doen. Ik heb een normaal haar type, en heb vrij lang donker bruin haar. De kleur die ik er nu in het zitten in mijn natuurlijke haarkleur, maar binnenkort ga ik het waarschijnlijk licht bruin laten verven. Een keer iets anders, zeg maar.

andrelon oil spray
De fles is een hele makkelijke en handige spuitfles zodat je hygiënisch gebruik kunt maken van de spray. Geen gedoe met vette handen, maar gewoon op de fles drukken en de spray zit gelijk in je haar. Op de achterkant van de fles staat hoe je dit product moet/kunt gebruiken. Erg duidelijk beschreven en voor iedereen te gebruiken. Dus ik ging aan de gang!
Na het douchen liet ik mijn haar iets opdrogen zodat ik het handdoek droge haar creëerde. Met een paar klikken op de fles kwam de spray makkelijk in mijn haren. Je hebt maar weinig spray nodig voor een prima effect. In de punten zie je duidelijk meer glans en het oogt iets gezonder. Wat ik er wel bij moet zeggen is dat ik vond dat mijn haar snel vet werd na het gebruik van deze make it shine oil spray. Ik moest zeker een dag of 2 eerder mijn haar wassen dan normaal gesproken. Toch best jammer!

Nou nog even iets over deze oil spray:

andrelon oil spray
Het product ziet er zo uit als je het bijvoorbeeld op je hand spuit. Alle belletjes/bobbeltjes die je ziet is olie. De kleur is in de bus echt roze, maar helaas zie je hier verder niets van terug op je hand of haar. Bij de foto hierboven (waarop ik op mijn hand spoot) zie je helemaal geen roze gloed.

Waar ik wel echt heel erg over te spreken ben bij dit product is de geur. Het ruikt echt heel erg lekker!  Zoet en fris tegelijk, en je ruikt het de hele dag, echt heel erg fijn!

Wat vinden jullie van dit product? En heb jij dit wel eens gebruikt?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.