Food Personal Review

Review 100% sap

Al eerder had ik een blogje over de 2 smaken van de 100% sap. Jullie waren nieuwschierig naar de 2 andere smaken dus testte ik die ook nog even uit. En verrassend waren deze smaken lekkerder dan de andere die ik eerder probeerde.
DSC_0854
Nog benieuwd naar de review van de vorige 2 smaken van 100% sap. Dat waren Cherry-oh-baby en La-vida-loca.
De link naar die review vind je hier. Vandaag dus een review van de 2 andere smaken, en tevens ook de laatste. Meer smaken zijn er niet of nog niet.

Vandaag de smaken The green mile & Caribbean Queen. Ik kan je alvast vertellen dat ik beide smaken echt heel erg lekker vind. Vergeleken met de ander review waar ik toch niet zo positief was zijn deze 2 echt het proberen waard.

Allereerst The green mile:
DSC_0855
Hierin zit :
– 50% appel
– 35% peer- 13% kiwi
– 1% limoen
– Spinazie
– Mint
– Brandnetel

Na een paar slokken te hebben genomen vind ik hem erg lekker. De eerste slok is even wennen, maar dat ik eigenlijk met al het nieuwe zo. Maar na een paar slokken, vind ik hem steeds lekkerder. Geen rare nasmaak, en niet iets wat echt overheersend smaakt. Prima voor mij dus!

Dan het gele pak. Caribbean Queen:
DSC_0856
(zo ik merk nu pas met invoegen dat het een zwaar wazige foto is aan de onderkant, sorry!)
Wat zit er allemaal in:
– 51% ananas
– 21% druiven
– 21% sinasappel
– 4% mango
– 2% banaan
– 1% passievrucht
Gember

Deze is ook heel erg lekker, zelf vind ik dat je de gember best proeft maar wel fijn aanwezig is, dus niet nadelig! Dus mocht je niet van gember houden dan is dit wellicht niets voor jou.
Ik vind dat dit pak iets weg heeft van multi vitamine drinken. Maar dan zachter van smaak.

Beide pakken kosten 0,84cent per stuk en zijn te koop bij de Action.

Welke lijkt jou lekker?

Veel liefs,
Carolien

8 thoughts on “Review 100% sap”

  1. Oja deze heb ik bij de Action zien liggen! Ik twijfelde steeds of ik hem wilde kopen. Die eerste lijkt me erg lekker 🙂

Comments are closed.