Ren naar Action voor dit item!

legging met fleece

Als je wel eens op tiktok heb gekeken dan zie je ze overal voorbij komen! Dit item wil iedereen hebben, maar koop hem niet online! Ren naar Action voor dit item!

Nu ben je natuurlijk super benieuwd waar ik het precies over heb! Dan zal ik maar gelijk met de deur in huis vallen. Ren naar de Action voor de legging met fleece binnenkant. Deze legging is ontzettend populair op tiktok en je betaald dan 30euro voor 1 legging. Maar de Action heeft ze voor €4,95!!

De legging met fleece binnenkant wil je hebben!

Ik zou Carolien niet zijn als ik deze legging niet meteen wilde uitproberen. Toen ik hem online tegenkwam baalde ik dat hij 30euro kostte. Dat vind ik echt veel te overdreven voor een legging. Toen stond hij ineens in de reclame van de Kruidvat. Maar helaas was hij daar al snel uitverkocht. Teleurgesteld liep ik door de Action en daar zag ik ineens de legging met fleece binnenkant. Misschien kan je je wel voorstellen dat ik een klein dansje maakte! Het schrap lag nog helemaal vol dus ik denk dat niemand ze nog ontdekt heeft bij Action! Overigens is deze blogpost niet gesponsord, dit is puur mijn enthousiasme over dit gave product! Als je net als mij een koukleum bent dan heb je dit gewoon nodig!
legging met fleece

De Action heeft de keuze uit de kleuren zwart en grijs. Ik nam beide mee en ik ben echt verliefd. Ze zijn heerlijk zacht, lekker warm en blijven ook lang mooi. En dat voor €4,95! Zelf draag ik de S/M en deze is super ruim, er zit echt heel erg veel stretch in waardoor hij met heel veel maten gewoon past. Binnenkort hoop ik een aantal outfits hiermee te gaan maken, dus houd mijn blog in de gaten!

Heb jij de legging al bij Action gezien?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.