Personal

Random werk verhaal #2

Hier mijn 2e deel van mijn notities in mijn mobiel. Ik ga verder waar ik was gebleven en hopelijk past alles in deze blogpost. Nou laten we maar snel weer verder gaan lezen in dit ooh zo leuk (en boeiende) verhaal. *not*
_DSC2832
De pijn in mijn voeten worden met de minuut erger.. Ik probeer mn verstand op 0 te zetten maar dat lukt niet. Het is moeilijk om je nog ergens anders op te concentreren, de pijn komt overal bovenuit. Ik moet doorbijten van pauze naar pauze.. Na de middagpauze is het nog 1uur en 45minuten tot de laatste pauze en daarna is het nog 1uur en 30minuten. Daarna mag ik eindelijk naar huis en heb ik weer een dagje werken overleefd. Thuis is het eerste wat ik doe, mn schoenen uit. Voeten wassen of douchen en pyjama aan doen. De hele avond doe ik niets meer.

In de laatste pauze drink ik mn opkikkertje om de laatste 1,5uur te overleven. Och wat kan een mens pijn hebben. Zo erg als dit jaar heb ik nog nooit gehad. Morgen doe ik mama’s werkschoenen aan. Dat weet ik zeker! *lees mama’s werkschoenen paste niet, dus ik moest mn eigen weer aan*

Ook zien mn nagels er niet meer uit, of ik nu om de 10 minuten mn handen ga wassen of niet, mn nagels zijn zwart.. Het is hier ook zo vies! Ooh wat ben ik blij dat ik wat van die Arizona in mijn flesje heb gedaan. Zoveel lekkerder dan water!

* lees de 2e dag voorbij! *

Vandaag woensdag. Ik heb tot nu toe minder zere voeten! Gelukkig! En raad eens? Ik mag nu achter de tafel lekker artikelen scannen! Wat ben ik daar blij mee! Minder lopen en wat meer afwisseld werk. Hopelijk mag ik dat de hele dag doen! Duimen maar. Straks 2uur en 45minuten werken tot de grote pauze. De tijd gaat op zich best snel. Daar ben ik blij om! Wow de tijd gaat echt snel ineens. Het is ineens alweer middag pauze! Straks nog 1 uur en 45minuten en dan weer pauze! Gaat hopelijk straks ook lekker snel. Ik eet mijn 2 boterhammen en mn breaker met vanille yoghurt high proteine. Deze vind ik zelf niet zo lekker als de breaker van gister (aardbeien).

In deze pauze (middagpauze) zit ik aan een tafeltje met 3 meisjes. Super saai, het gaat alleen over het uitgaan en hoe dronken ze wel niet zijn geworden. Lekker boeiend. Suuper achterlijke verhalen. Het slaat nergens op wat ze aan het vertellen zijn. Ze zijn 16 of 17jaar schat ik (zeker niet ouder) . En dat je dan zo trots kunt vertellen over dat je stom dronken was. Dat snap ik echt niet hoor! Waarom is de jeugd zo trots op hun gedrag? Ik vind het alles behalve stoer! Kort gezegd, ik vind het super zielig en kinderachtig! Dat dat ooit volwassen moe worden en zelf kinderen moet grootbrengen. Daar gaat onze maatschappij.

*lees het is alweer donderdag *
Vandaag laatste dagje van deze week. De week voordat we beginnen met de ploegendienst. Ik vind de tijd vandaag niet heel snel gaan. Het is nu 10uur en ik geniet van een boterham met smeerworst. Pffh wat had ik honger! Ik kon niet wachten om te gaan eten. Ik eet ook nog een rijstewafel. Vanmorgen heb ik alleen maar grote orders. En ben ik bezig met de 2e order nu. Waar ik ook nog wel een tijdje zoet mee ben. Straks weer 2uur en 45minuten werken tot de middag pauze. Zal de tijd snel gaan?

Het is alweer middag pauze. De tijd ging echt heel erg langzaam! Verschikkelijk! Ik eet mn laatste boterham en drink mn breaker op. Ik heb vandaag heel erg honger. Bah wat erg! Vind er niet veel aan vandaag. Ik loop letterlijk de benen van mn lijf. Daarom denk ik ook dat ik zo’n honger heb. Met de pijn aan mn voeten valt het we mee. Ik heb alleen last van mn tenen en voel het tape vandaag wel zitten (wat ik gister heb opgeplakt). Vanmiddag maar een aantal keren naar de wc om mn schoenen even uit te doen. Dat helpt echt eventjes! Scheelt weer een paar minuten! Die werkschoenen zullen nooit vrienden worden. De pauzes zijn saai. Niemand praat echt met elkaar en we zitten allemaal op onze mobiel. Niet dat ik veel anders doe want ik schrijf een super vaag en raar verhaal voor jullie!
Maar wat moet ik dan in mn eentje? Het meisje waar ik tijdens het werk veel mee praat zit in de rokers kantine. En daar kan ik dus nu niet mee praten! Vandaag dat we ook zoveel onder het werk kletsen. In de hoop dat de tijd dan sneller gaat natuurlijk! Jammer want volgende week werken we niet samen. We zitten allebei in een andere ploeg. Ik begin vroeg en zij laat. Echt jammer want wat zal de tijd dan langzaam gaan! Ik hoop echt dat de tijd veel sneller gaat tijdens de ploegen en dat ik achter de tafel mag staan.

Yeahh het is 3uur, tijd voor de laatste pauze! Nou anderhalf uur  te gaan en dat gaan we natuurlijk even knallen!

Nou dat waren mn notities van de eerste week. Tijdens de ploegendienst heb ik geen notities meer geschreven. Want tja, 2x een kwartier pauze is niet veel natuurlijk dus dan wil ik wel even snel wat eten en wat drinken! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Het is soms wel wat negatief, maar ja wat wil je na 8  maand thuis zitten en dan gelijk volop in de werkschoenen werken! Niet echt prettig!

digitale handtekening

2 thoughts on “Random werk verhaal #2”

Comments are closed.