Qbeauty | GJ cosmetics gezichtsampullen

Qbeauty GJ cosmetics gezichtsampullen

Gezichtsampullen, klinkt interessant toch? Vond ik in ieder geval wel. Ik probeerde de ampullen van Qbeauty uit en deel graag mijn ervaringen daarover. Qbeauty heeft verschillende soorten ampullen, geschikt voor elk soort huidtype. Een echte aanvulling op je dagelijkse huidverzorging die je huid een boost zal geven.

Ik werd gevraagd om de gezichtsampullen van Qbeauty uit te proberen en ik kon eerlijk gezegd niet wachten. Want wat kan ik er van verwachten, zal mijn extreem droge huid minder worden, zie je ook echt verschil? Maar omdat de meeste Qbeauty waarschijnlijk niet kennen ga ik jullie dat allemaal vertellen.

Qbeauty
Qbeauty GJ cosmetics gezichtsampullen

Qbeauty heeft een schoonheidssalon in Almere. Je kunt daar terecht voor behandelingen als; gezichtsbehandelingen, massages en zelf voor de sauna en hottubs! Maar naast dat zij een schoonheidssalon hebben, hebben ze ook een website met verschillende huid producten. Zo ook de GJ cosmetics ampullen die je in dit artikel kunt zien. Voor elke huidtype of huidprobleem is wel een ampul te vinden.

Ik koos 2 verschillende ampullen uit voor mijn droge en gevoelige huid. Heel benieuwd wat dit kon gaan doen voor mijn huid.
Leuk om te vermelden dat alle ampullen:
– Parabeen vrij zijn
– De huid een boost geven
– Geen parfum bevat
– Geen alcohol bevat
– Biologisch zijn
– 12 maanden houdbaar zijn
– Makkelijk aan te brengen zijn
– Dierproefvrij

GJ cosmetics Multi vitamin Bio


De multi vitamin bio ampul zegt het eigenlijk al, een krachtige mix van antioxidanten en actieve ingrediënten. Het effectieve en actieve ingredient concentraat regenereert en beschermt de droge huid met een geconcentreerd vitaminecomplex van 3% pure vitamine C en 1% pure vitamine E. Deze worden nog verder verhoogd met extra vitamine C, E en pro-vitamine A van Buriti olie, B2 van Goju bessen en vitamine C en A van de Guave fruit. Het herstelt de natuurlijke kracht van de huid voor een frisse en gezonde uitstraling.

Ingrediënten: Organic aloe vera leaf juice, palm free vegetable glycerin, tocopherol (vitamine E), ascorbic acid (vitamine C), organic goji berry fruit extract, organic guava fruit extract, sodium carbomer, phenoxyethanol, ethylhexyglycerin, CI 12490, CI 11710.

GJ cosmetics Hyaluron Bio

Een ampul op basis van hyaluronzuur wat zorgt voor hydratatie waardoor de huid vocht vast houdt en niet uitdroogt. Deze vochtampul zorgt ervoor dat fijne lijntjes glad gemaakt worden en het vocht in de huidcellen gaan binden met elkaar. De allantoine in deze gezichtsampul stimuleert beschadigd weefsel tot het vormen van nieuw, gezond weefsel en stimuleert de celgroei. Deze ampul is geschikt voor alle huidtypen maar vooral voor de droge en uitgedroogde huid.

Ingrediënten: Organic aloe vera, leaf juice, palm free vegetable glycerin, hyaluronic acid, sodium carbomer, allantoin, phenoxthanol, ethylhexglycerin, CI 74160.
Qbeauty GJ cosmetics gezichtsampullen

Wat mij ervaring er mee is

Ik moet zeggen dat ik best onder de indruk ben van deze ampullen. Mijn avontuur begon met de Hyaluron Bio ampullen die ik 10 dagen heb gebruikt. Van de ampul kon ik namelijk 2 keer mijn hele gezicht insmeren en echt goed ‘bedekken’. De ampullen zijn makkelijk in gebruik als je eenmaal weet hoe ze open moeten. Daar was ik de eerste keer nog wel even een tijdje mee bezig, haha. Maar goed, na 10 dagen de Hyaluron bio ampullen te hebben gebruikt merkte ik al dat mijn huid minder droog was en leek het allemaal iets gladder. Wel had ik wat meer last van onzuiverheden.

Daarna probeerde ik weer 10 dagen de Multi vitamin Bio uit en deze is echt mijn lifesaver! Ik vind deze echt heel erg fijn, het voedt mijn huid, maakt het stralend en ik kan doei zeggen tegen de droge plekken op mijn voorhoofd. Ik weet niet hoelang dit blijft zonder het product, maar tevreden ben ik zeker!

De ampullen (en ook andere ampullen) koop je via schoonheidssalon almere voor €24,95 per doosje waar 5 ampullen in zitten.

Heb jij wel eens een gezichtsampul gebruikt?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Qbeauty | GJ cosmetics gezichtsampullen

  1. Ik ken dit merk niet.
    Heb zoveel last van een kurkdroge huid met wit uitslaande vlekken…
    Dit moet ik zeker gaan kopen.
    Fijne review.

    Een fijne dag 😉

Comments are closed.