Puressentiel | Ademhaling tabletten met 3 honingsmaken!

Het is wel echt de tijd van het jaar voor griep, verkoudheid en andere problemen van de keel bijvoorbeeld. Deze tabletten of eigen pastilles zijn verrijkt met essentiële olie van eucalyptus wat verzachtend werkt voor de keel. Benieuwd wat er nog meer zo bijzonder is aan dit product?

De ingrediënten van deze pastilles zijn verzachtend voor de keel, keelholte en de stembanden. De smaken tijm, dennen en eucalyptus proef je goed terug in de pastilles en hier moet je dan ook echt van houden. Ondanks dat ik de smaak erg sterk vind, merk ik wel onwijs veel verschil in mijn keel.

Ademhaling tabletten – zeg maar doei keelpijn!

In de verpakking zitten 24 tabletten/pastilles die gemaakt zijn zonder kleurstof, synthetisch aroma en gluten. Hierdoor is het voor iedereen een heel toegankelijk product. Het is ook voor kinderen boven de 7 jaar geschikt, dus altijd fijn om een doosje in huis te hebben!

Ingrediënten Puressentiel ademhaling tabletten:
Gom uit stengels en de takken van acacia, zoetstof: sorbitolsiroop, tijmhoning, eucalyptushoning, dennenhoning, alcoholextract van propolis, essentiële olie van bladeren van eucalyptus, essentiële olie van kardemomzaad, glansmiddel: carnaubawas, plantaardige oliën van kokosnoot en koolzaad.

Hoe ik dit product heb ervaren?

Het is natuurlijk weer het seizoen van de griep en verkoudheden. Naast Mister C bestaat dit natuurlijk ook gewoon nog en dan is het handig om iets in huis te hebben voor deze nare klachten. Keelpijn kan echt heel erg hinderlijk zijn ook echt heel pijnlijk. Een pastille kan dan zeker de klachten voor een deel afnemen. De pastilles zijn ongeveer zo groot als een 5eurocent of misschien een euro, ze zijn in ieder geval rond en prima zuigbaar in de mond.
Ik heb in ieder geval 2 doosjes in huis om de winter hopelijk mee door te komen. Nu maar hopen dat ik geen keelpijn krijg.

Heb jij wel eens keelpijn?

Tagged in :
About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.