pierogi met pruimen
Food

Proefmonster mijn nieuwe serie!

Geen recept artikel dit keer, maar een heel ander artikel! Na lang wikken en wegen, ben ik er helemaal uit. Proefmonster, wordt mijn nieuwe artikel serie die ik ga schrijven. In dit artikel vertel ik je graag meer over, want wat houd het precies in? Wanneer gaat het online komen, en ga zo nog maar even verder met alle vragen die je te boven schieten! Proefmonster, een serie waar ik veel liefde in kan stoppen, en waarmee ik jou mee op avontuur neem. Al benieuwd geworden?

Ik ga dus een nieuwe serie starten, omdat ik toe was aan iets nieuws waar ik veel leuke dingen mee kan doen. De ‘titel’ was even moeilijk om te verzinnen, maar het concept lag al een tijdje te wachten. Elke vrijdag plaats ik recepten, en hier wilde ik wat meer verandering in brengen. Proefmonster komt niet in de plaats van de Food Friday, maar gaat deze ondersteunen. De titel van de nieuwe serie, verraad al veel van wat het precies gaat worden.

Proefmonster

Eten is voor mij heel belangrijk, ik kan er enorm van genieten, en dit deel ik graag op mijn blog. Deze nieuwe serie gaat zoals de titel al zegt iets om te proeven zijn. Elke keer in deze serie probeer ik iets anders uit. Dit kan echt van alles zijn, van zoetigheid tot hartige gerechten. Er zijn zoveel ‘kant en klare’ producten in de winkel die mijn aandacht vaak trekken maar ik niet mee neem omdat ik niet weet of het wel lekker is. In deze serie ga ik dit soort dingen proberen. Een voorbeeld van een artikel die online gaat komen zijn de zoete pizza’s. Bij de Jumbo zag ik 2 soorten liggen, en die ga ik proeven voor jullie. Is het de moeite waard, of kun je ze liever in de winkel laten liggen.
quesadillas

Van concept naar artikel

Ik heb al een redelijk idee hoe ik deze serie ga invullen. Elke vrijdag komen er Food artikelen, en 1 a 2 keer per maand zullen deze in de vorm van Proefmonster zijn. De andere dagen zijn het recepten die ik heb gemaakt en nu ook al deel met jullie. Het lijkt me ook leuk als jullie ideetjes in de reacties zetten welke producten jij graag terug wilt zien in deze nieuwe serie. Heb je iets zien liggen in de winkel, en ben je altijd al benieuwd geweest of het te eten is? Laat het me weten! Dan ga ik het uitproberen.

Vraag: Waar kijk jij het meest naar uit met deze nieuwe serie?

1 thought on “Proefmonster mijn nieuwe serie!”

  1. Leuk idee! Zelf ben ik niet zo van de kant-en-klare maaltijden maar ben wel benieuwd naar de gezonde versies. Zoals de Nieuwe pastasauzen en verse soep van de AH.

Comments are closed.