eigen boek, eigen boek uitgeven
Anders

Product reviews – Hoe, wat en wanneer?

Afgelopen maandag deelde ik al in mijn persoonlijke blog dat ik een aantal doelen heb voor de komende 6 maanden (tot 31 december 2018), dus om maar meteen goed te beginnen heb ik een artikel over de product reviews die je de komende tijd kunt verwachten. Het zijn er een heleboel en mijn mand ligt ook erg vol, dus ga er even rustig voor zitten en neem een kijkje tussen de producten die binnenkort op mijn blog te zien zijn.

Soms heb je producten die maanden blijven liggen voordat ze op mijn blog komen. Puur omdat ik geen tijd heb om ze te reviewen of omdat ik niet weet bij welke van de producten ik moet beginnen. Daarom dit artikel als kleine stok achter de deur. Al deze producten in dit artikel zijn nog niet op mijn blog geweest maar liggen wel te wachten totdat ze op mijn blog komen. Sommige heb ik al uitgeprobeerd en meerdere malen getest, met sommige ben ik nog bezig met testen, maar ik heb er ook een aantal die nog niet aangeraakt zijn. Tijd om dus eens op een rijtje te zetten om welke producten het gaan en welke dus nog op mijn blog gaan verschijnen. Een kleine sneak peak voor de komende tijd zeg maar.

Product reviews – Welke producten de komende tijd online komen

Het is een hele lijst en een enorme berg met producten die staan te wachten op een review op mijn blog. Zoals ik hierboven al kort heb uitgelegd staan sommige echt al een ruime tijd, zijn er sommige producten die ik inmiddels al heb opgemaakt en veel te lang liggen te wachten. Daarom hier een lijst van producten die de komende tijd om mijn website gaan verschijnen.

1. Etos handzeep ginger & green tea
2. Batiste Blush
3. Batiste Cherry
4. Etos shower cream silk
5. Balea ontharingscreme
6. Tortellini Ham
7. Gliss kur total repair shampoo/conditioner/direct repair
8. Garnier Skinactive Rozenwater reinigingsmelk/dagcreme/masker
9. Balea deodorant paradies bluten
10. Kruidvat anti-klit spray
11. Kruidvat voetendeo
12. Kruidvat bodylotion summer bronze self tan
13. Balea voetendeo
14. Eucerin photoaging control spf 50
15. Somatoline cosmetic 7 nachten
16. Phytosun roll’on gewrichten en spieren
17. Phytosun patches spieren en gewrichten
18. Megaplast herpes patch
19. Lifecare blarenpleisters
20. Essence the gel 96 orange to go
21. Essence the gel 115 rockablue
22. Bulldog sensitive moisturiser
23. Bulldog aftershave balsem
24. Bulldog original face scrub
25. Lucovitaal spanning, stress en vermoeidheid
26. Kruidvat zonneblaasjes
27. Bloggen voor dummies e-book versie
28. Plakfolie Action om tafel te beplakken
29. Camera hoes van Aliexpress
30. De blogbijbel e-book versie
31. Blogs en webteksten schrijven e-book versie
32. Tesa zelfklevende spijker

product reviews, product, review, product review

Hoe, wat en wanneer ik een product review voorbereid voor op mijn blog

Misschien wel leuk om ook eens te delen hoe ik een product review voorbereid, uitwerk en vervolgens deel op mijn website. Ik geloof dat ik nog nooit eerder op mijn blog heb gedeeld hoe ik dit precies doe en welke stappen ik afleg voordat een product review op mijn website te zien is. Ik zal het niet te uitgebreid uitleggen maar gewoon per stap. Mocht je hier meer over willen weten wil ik hier gerust een keer een uitgebreid artikel over schrijven!

1. Product kopen die ik interessant vind
2. Foto’s maken van nieuwe product
3. Foto’s bewerken en selecteren
4. In Word mijn concept uitschrijven
5. Vervolgens alles kopiëren in tekst wordpress.
6. Foto’s, tags, categorieën invullen.
7. SEO toepassen op het artikel
8. Datum uitkiezen wanneer online
9. Inplannen op gekozen datum

Dat is eigenlijk een beetje in het kort hoe ik mijn product reviews voorbereid, uitwerk en inplan. Daarnaast heb je nu geloof ik een goed beeld van alle producten die binnenkort online gaan komen. Ik probeer 1 of 2 product reviews per week in te plannen zodat ik in een relatief korte tijd deze lijst heb weg gewerkt.

Naar welk product kijk jij het meeste uit?