Printed candles – Makkelijk en leuke DIY

printed candles
In de winkels loop ik altijd even langs de kaarsen, en het viel mij op dat er de laatste tijd wat meer kaarsen zijn met een opdruk, printed candles. En nou bedacht ik me, het is natuurlijk ook heel erg leuk om het zelf te maken en je eigen kaarsen te printen! Dat deed ik en laat je daar nu een hele leuke, makkelijke DIY van zien!
Allereerst kun je het natuurlijk op verschillende manieren doen, maar vandaag laat ik jullie de techniek met de servetten zien. Dit is ook wel 1 van de makkelijke en is met max 10minuten al klaar!

Wat heb je nodig om Printed Candles te maken?

– Servetten die jij leuk vind
– schaar
– kaarsen
– strijkijzer

printed candles

Dan knip je de stukjes uit die je op je kaars wilt hebben en vervolgens laat je de strijkijzer warm worden en ga je over je kaars met servet heen. Zo smelt het aan elkaar!
printed candles

Zelf vind ik de blauwe het mooist geworden. Hier onder een leuke foto hoe ze in mijn kamer staan.

printed candles

Schattig toch?!

Heel veel DIY plezier!

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Printed candles – Makkelijk en leuke DIY

  1. Erg leuk idee! Ik ben zelf nooit zo van de kaarsen, heb er geen ruimte voor (te veel troep) en als ik ze aansteek vergeet ik ze altijd uit te doen! Maar ze zijn goed gelukt! xoxo

Comments are closed.