Printables op mijn blog? + 2 free printables!

mediakit maken

Vanaf nu bied ik ook printables aan op mijn blog! Omdat ik iets wilde doen met mijn creativiteit, en mijn minimale kennis over bloggen, besloot ik om dit te gaan doen. Ik deel graag mijn tips en tricks met jullie en daarbij horen nu eenmaal printables. Ik wilde het al heel lang, en nu komt het eindelijk! Al mijn printables zullen beschikbaar zijn voor Word, en daarmee voor iedereen beschikbaar dus. Omdat ik zelf vaak aanloop tegen pdf of photoshop dacht ik, waarom geen Word?! Graag vertel ik je meer over de printables die online gaan komen!

Wat voor printables ga je beschikbaar stellen?

Dit zullen van allerlei soorten printables worden. De eerste die ik beschikbaar stel zijn voorbeelden van mediakits.
Toen ik een artikel plaatste over mijn mediakit kreeg ik daarbij veel vragen over hoe je dit moet doen. Daarom dacht ik, waarom maak ik geen voorbeeld? Eentje die je gelijk in kunt vullen met je eigen gegevens. Je eigen kleuren kunt aanpassen, en kunt slepen en bewerken hoe je zelf wilt. Maar de basis heb je al. Daarom besloot ik om een manier te vinden om mijn printables beschikbaar te stellen. Al mijn printables zullen op dropbox worden gezet en vanaf hier kun je de downloaden, om er vervolgens zelf mee aan de slag te gaan.

Alleen maar blog dingen?


Nee zeker niet! Ik ben van plan om ook posters, kaarten en quotes te gaan maken, en die erop te gaan zetten. Maar er zullen ook veel blog gerelateerde dingen op komen. Zoals mijn jaarkalender, to-do lijstjes, motivatie lijstje, en ga zo nog maar even door. Ik zal regelmatig een artikel schrijven en delen op mijn blog als er nieuwe printables beschikbaar zijn. Maar mensen die via de mail op mij geabonneerd zijn zullen als eerste de kans krijgen om een printable te bemachtigen. Omdat ik simpel weg niet weet wanneer ik precies op mijn blog deze berichten zal schrijven, bied ik ze via de mail ook aan.

Wil je dus een printable bemachtigen, meld je aan via de mail en krijg ze als eerste! Je kunt heel simpel hier rechts in beeld je emailadres invoeren en op bevestigen klikken. Je zult dan zowel mijn blogartikelen als mijn printables in je mail terug kunnen vinden. De printables stuur ik altijd apart van mijn blog artikelen.

De 2 eerste printables die ik beschikbaar stel voor jullie zijn die van de mediakits. Ik maakte 2 verschillende versies die je zelf kunt aanpassen. Mediakit 1, en Mediakit 2 zijn nu beschikbaar. Heel veel plezier ermee!

Vraag: Wat zou jij graag willen hebben? En welke lijkt jou handig en leuk?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Printables op mijn blog? + 2 free printables!

Comments are closed.