Primeur op Liefscarolien.nl!

primeur
Ik mag vandaag iets heel erg leuks aan jullie bekend maken. Want ik heb namelijk een primeur voor jullie. Ik vind het zo leuk dat ik dit aan jullie mag meedelen, en vertel jullie er daarom ook graag meer over in dit artikel! Dit artikel heeft alles te maken met de webshop Ditverzinjeniet.nl, waar ik al een aantal keren mee heb mogen samenwerken. Benieuwd wat deze primeur is, en waarom ik hierover schrijf? Lees dan verder.

Ditverzinjeniet.nl heeft voor het eerst zelf 2 producten ontworpen voor hun webshop. En niet zomaar 2 producten! Ze zijn leuk, mooi, innovatief, trendy en beide echte eyecatchers!

Het persbericht wat ik ontving:

Goed nieuws voor festivalgangers en pizzabakkers

Voor het eerst heeft Ditverzinjeniet.nl twee producten zelf ontwikkeld. De webshop ontwikkelde een twaalf meter hoge tent in de vorm van de Big Ben en een Laser Pizzasnijder die pizza’s snijdt met behulp van lasertechnologie. Beide producten worden deze week gelanceerd.

12 meter hoge 8­persoons Big Ben tent

De Big Ben Skyscraper tent is een tent van maar liefst twaalf meter hoog met ruimte voor acht volwassenen. Het is een replica van de Londense toren en is perfect geschikt voor mensen die moeite hebben om hun tent terug te vinden op een festival. Dankzij de grootte en vorm is deze tent niet te missen op een festivalterrein. Zelfs met een flinke borrel op is de tent goed terug te vinden.

Perfect gesneden pizza’s dankzij Laser Pizzasnijder

Met de Laser Pizzasnijder wordt een pizza binnen een minuut in haarscherpe punten gesneden. De pizzasnijder lijkt op een cloche en heeft lasers in het deksel. Met één druk op de knop wordt bepaald in hoeveel stukken de pizza moet worden gesneden. De pizzasnijder is perfect voor iedereen die die een hekel heeft aan traditioneel snijden, een mes vol kaas en ongelijke pizzapunten. Naast pizza’s is de lasersnijder ook geschikt voor het snijden van taarten of quiches. De pizzasnijder stopt automatisch als het deksel wordt opgetild.

Beide producten vind ik onwijs goed bedacht, zeker de festival tent. Zo raak je nooit meer je tent kwijt, en kan iedereen hem vinden! Super handig toch?! En ook de pizzasnijder lijkt me een heel leuk en handig product, ook leuk om cadeau te geven aan iemand die houd van perfecte pizza punten!

Welke van deze 2 producten lijkt jou nou helemaal geweldig? Laat het weten in de reacties!

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

16 thoughts on “Primeur op Liefscarolien.nl!

  1. whahahaha, die tent is geniaal, maar ik zie hem nog niet echt op een festival verschijnen.. we zullen het zien komende zomer 🙂
    Pizza’s knip ik altijd in punten, werkt perfect.. maar ben toch wel nieuwsgierig of die pizza snijder echt zo efficient is 🙂 Grappige artikelen!

    1. Dankjewel 🙂 Denk je? Niet te missen die tent en ideaal voor mensen die altijd hun tent kwijt zijn 🙂 Haha. Handig om je pizza te knippen, ik ben zelf ook erg benieuwd naar de laser pizzasnijder 🙂 Dankjewel voor het compliment 🙂 xx

  2. Die tent is zo enorm gaaf! Jammer dat hij zo hoog is, had hem best willen hebben voor in de achter tuin. ( ik heb een grote obsessie voor Londen dus ja je kent het wel… ) Heel leuk artikel.

Comments are closed.