Primark shoplog | Oktober 2018

Afgelopen dinsdag 9 oktober ben ik samen met mijn moeder naar de Primark in Enschede geweest. Ik wilde een heleboel winterkleding inslaan maar dit vies voor mij helaas een beetje tegen. Ik maakte een shoplog waarin ik laat zien wat ik allemaal wel kocht. Ondanks mijn teleurstelling ben ik toch tevreden met dat wat ik wel mee nam in mijn winkelmandje! Benieuwd wat ik kocht?

Zoals ik al zei, ik was dinsdag 9 oktober gezellig een dagje in Enschede om te shoppen. Ik ga altijd graag naar de Primark en kan eigenlijk altijd wel goed slagen. Dit keer helaas niet en de reden daarvan was omdat ze kledingstukken hadden die ik zelf nooit zou aan trekken. Of de kleuren waren niet mooi en niet passend bij mijn lichte huid of het model vond ik niet mooi bij mij staan. Ik was best teleurgesteld en dat is niet echt fijn shoppen moet ik eerlijk toegeven!

Mijn Primark aankoopjes van oktober 2018

Wat ik allemaal wel kocht:
– Beige gebreide trui €19,-
– Grijze laarsjes €10,-
– Disney pyjama set (broek en trui) €13,-
– 5 paar hoge sokken €3,50
– Zwarte BH €3,-
– Grijze BH €3,-
– Paarse trui €3,-
– Grijze trui met witte streepjes €13,-
– Roze tuniek €1,-
– Twin pack gezichtsdoekjes droge huid €1,50
– Watjes €0,70
– Groene tuniek €8,-

Al met al heb ik toch nog wel een aantal leuke items kunnen kopen. Vooral de tuniekjes en de truien waren erg nodig. Mijn winterkledingkast is pittig leeg en zal toch gevuld moeten worden voor de winter. Omdat ik vorig jaar mijn kleding niet paste vanwege de prednison heb ik toen mijn kledingkast iets te enthousiast opgeruimd. En nu ik weer terug ben op mijn oude gewicht en dus mijn oude maten weer pas heb ik niet veel meer om aan te trekken.

Ga jij wel eens winkelen bij de Primark?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Primark shoplog | Oktober 2018

Comments are closed.