Primark | shoplog mei 2015

Omdat ik in mijn filmpje verwijs naar mijn blog om hier de items beter te laten zien kan ik natuurlijk moeilijk geen blog erover wijden. Ik ben namelijk naar Enschede geweest, en we gingen gelijk naar de Primark! Te zien in mijn vlog!
Heb je het filmpje van de shoplog nog niet gezien? Ik deel hem hieronder, en laat natuurlijk al mijn aankoopjes zien!
2015-05-06 20.04.53
De foto hierboven is extra wazig, want nu kunnen jullie bij de volgende foto’s goed zien wat ik precies heb gekocht! Kijk je mee?

_DSC2433
Aller eerst dit setje met 2 kettingen, ze zijn allebei los (dus je kan er ook 1tje dragen), dit setje heeft 1 ketting met een simpel steentje, en de ander heeft er een uiltje op staan! Dit setje samen kost 2,50euro.

_DSC2434
Ik had al een tijdje een zonnebril nodig, want de mijne was kapot gegaan in de tas, dus kocht ik bij de primark een simpele zwarte zonnebril voor maar 1euro!

_DSC2435
Bij de kassa staan altijd kaarsje, en ik kon het niet laten om er nog 2 mee te nemen. Ik koos deze 2 varianten want deze had ik nog niet! Ik heb nu in totaal 5 verschillende geuren van deze potjes. Deze kosten per stuk maar 1 euro!

_DSC2436
Dan kocht ik op de home afdeling nog deze kussen, ik vind hem super leuk! Hij was afgeprijsd van 5 naar 2 euro!

_DSC2437
Dan ook nog deze kussen, ook van de home afdeling en deze was ook afgeprijsd van 5 naar 2 euro! Koopje toch!?

_DSC2448
Dan kocht ik nog dit super gave slaap shirt met de tekst : Eat – Sleep – Tweet – Repeat!
Super grappig, en ik kon hem gewoon niet laten liggen! Deze was 4euro.

_DSC2450
Dan kocht ik nog een bikini bag, en deze print vind ik echt super gaaf! Lekker knallend, en vrolijk! Deze was 3euro

_DSC2451 _DSC2454 _DSC2455
Dan kocht ik nog dit setje van 3 thee doeken, met een vork/mes/lepel erop! Super cute, en heel handig voor mijn uitzet! Je kunt er nooit genoeg van hebben! Deze zag mijn moeder per toeval liggen voor maar 1 euro!

_DSC2449
Dan nog dit setje met mannen ringen, deze kocht ik voor mij broertje als cadeautje straks met zijn verjaardag (hij weet dit nog niet! En gelukkig kijkt hij nooit op mijn blog!) Dit setje was afgeprijsd van 3 naar 1 euro!

_DSC2456
En ook dit shirt is voor mijn broertje als cadeautje! Dit shirt was 8 euro!

Dat waren al mijn aankoopjes bij de Primark!
Wil je de shoplog op mijn YouTube kanaal zien, klik dan hier.

Wat vinden jullie het leukste item?

Veel liefs,
Carolien

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

22 thoughts on “Primark | shoplog mei 2015

    1. Dankjewel! Ja ben er ook heel erg blij mee! Vooral het shirt ‘eat sleep tweet repeat! vind ik erg gaaf! En de kussen natuurlijk 🙂 hihi

  1. Dankjewel! Ja toen ik hem zag, wist ik gewoon dat ik die moest mee nemen! Vind hem echt heel erg gaaf! Ook erg fijn stofje! 🙂

  2. wauw wat een leuke aankoopjes heb je gedaan!!! 😀 Ik vind alles echt super leuk!!! Vooral die shirt met ‘Eat Sleep Repeat & tweet ‘ <3 😀

    1. Ja toen ik ze zag liggen was ik ook gelijk verkocht! En ook nog afgeprijsd voor maar 2 euro, tja dan is de keuze natuurlijk makkelijk gemaakt 🙂

    1. Ja ik ben echt super fan van de kaarsen van de primark! Zo lekkere geur! En leuke glaasjes/potjes! Ook de waxinelichtjes vind ik erg fijn! x

  3. Dat shirt is te gaaf!! Ik ga even aan mijn moeder vragen of ze hem ook in Zoetermeer hebben 🙂 Dan kan ze hem meenemen 😉 (handig een mams die werkt bij de Primark 🙂 )

Comments are closed.