Primark shoplog – Essen (Duitsland)

Vrijdag 27oktober zouden we eerst eigenlijk eerst naar phantasialand gaan, maar besloten we later om toch maar naar de Primark in Essen te gaan. Dat vond ik natuurlijk ook niet erg, wat shoppen bij de primark is het geen straf. Daarna een mooie primark shoplog.

Om 9uur in de ochtend vertrokken we richting Essen. Een rit van anderhalf uur met de auto. Essen zit echt in mijn hart want de plaats vind ik echt prachtig en shoppen kun je er als de beste. Eigenlijk kan ik bij de primark in Essen ook alleen maar echt slagen. En dat is mij deze keer ook heel goed gelukt. Ik shopte die dag ook bij de DM drogist alleen wordt het dan zo’n lange shoplog dat ik hem in 2 filmpjes verwerk.

Primark shoplog


Prijzen:

– Bruine jas: €45,-
– Bruine schoenen: €10,-
– Twin Pack gezichtsdoekjes: €1,50
– Grumpy trui: €10,-
– Mini Mouse trui: €10,-
– Kerst legging: €13,-
– Grumpy t-shirt: €3,-
– Licht blauwe spijkerbroek: €11,-
– Zwarte spijkerbroek: €8,-
– Kerst giftset marmer: €7,-
– Kerst giftset bruin: €7,-
– Spijkerbroek: €15,-
– Spijkerbroek: €15,-

Ik heb helaas niet alles kunnen halen wat ik graag wilde. Vaak was mijn maat er niet of vond ik het model toch net niet mooi genoeg. De truien heb ik lekker groot gekocht zodat de mouwen lang genoeg zijn en de trui lekker los zit. Ik ben heel blij met al mijn aankoopjes, vooral de winterjas!

Ben jij al wel eens bij de primark in Essen geweest?

Volg:

4 Reacties

 1. 16 november / 08:14

  mogge Carolien
  nee ik was nog nooit in Essen en ook nog nooit bij 1 van die winkels , ik weet wel van mijn nichtjes en hun kinderen dat die er wel heen gaan
  jij bent goed geslaagd zag ik wel in dit mooi gemaakte blog

  geniet de dag

 2. 16 november / 08:21

  Geniet van je aankoop.

  Aum Shanthi

  • Carolien
   Auteur
   16 november / 08:33

   Dankjewel komt goed!