primark shoplog december
Fashion

Primark shoplog December ’16

Ik shopte weer eens bij de Primark, en laat dit graag aan jullie zien. Het is niet zo heel erg veel, maar wel onwijs leuke en vooral warme dingen. Zodra ik er weer kom, moet ik echt meer van de huispakken hebben! Maar laat ik eerst maar even laten zien wat ik allemaal heb gekocht. Kijk je mee, naar mijn Primark shoplog December ’16?

Ik ging een dagje naar Enschede, en heb daar lekker geshopt. Ben onder andere bij de nieuwe grote Action geweest, waar het echt ongelofelijk druk was. Dus we zijn daarna maar snel doorgereden naar het centrum, waar we onder andere over de mart hebben gelopen, en de Primark binnen zijn gegaan. Ik had in mijn hoofd wat ik nodig had, en heb eigenlijk ook niets extra’s gekocht. Ik kocht een trui, broek, huispak, sokken, gezichtsdoekjes, 2 paar schoenen en dat was het! Ondanks dat kreeg ik wel 2 tassen mee naar huis.

Mijn aankoopjes in de Primark Shoplog December

Waar ik zelf echt onwijs blij mee ben is het huispak. Ooh jongens echt dit is zo ongelofelijk zacht en lekker warm! Bij het huispak zit ook een setje cosy socks. Hier ben ik echt heel erg blij mee, en als ik weer bij de Primark ben, ga ik deze zeker weer meenemen! Deze set kost 13euro.
 photo _DSC8167_zpswinlvbga.jpg~original

De vorige keer had ik hele leuke grijze laarsjes meegenomen. Deze lopen zo lekker, dat ik ze nu weer heb meegenomen. Maar dan in bruin en zwart. Nu heb ik alle 3 de kleuren, en kan ik extra lang genieten van deze heerlijke laarsjes. Ze kosten 10euro per stuk. Echt een koopje! Ze zijn ook nog eens lekker warm van binnen, want hebben een bontje.
 photo _DSC8164_zps6azjygni.jpg~original

Daarnaast moest ik echt een trui hebben, want die heb ik gewoon niet voor de winter. De enige leuke trui die ik zag nam ik mee. Het heeft paletten en nu staat er ‘Let it snow’ en als je me je hand erlangs gaat, komen er sneeuw vlokjes tevoorschijn. Echt heel erg leuk! De trui kostte 16euro, en behoord tot de kersttruien collectie van Primark. Daarnaast nam ik nog een skinny jeans mee, deze was maar 9euro, en heeft een heel leuk effect op de benen. Maar deze laat ik nog even in de kast liggen voor de lente.
 photo _DSC8169_zps2dj3momt.jpg~original

Verder nam ik dus ook nog gezichtsdoekjes en sokken mee, maar die vond ik niet fotogeniek genoeg. Niet heel veel geshopt, maar wel alles wat ik nodig had!

Vraag: Ga jij wel eens naar de Primark?

2 thoughts on “Primark shoplog December ’16”

  1. Oehh leuk huispak! Ik zag hem ook liggen toen ik laatst bij Primark Arnhem was, maar door mijn relatief lange benen pas ik nooit de broeken van Primark. Zo jammer! 🙁 Ik koop er wel altijd fluffy sokken; deze zijn zo lekker warm en zitten heeeerlijk! Liefs

    1. Deze broeken vallen echt heel ruim! Ik kocht hem in maat 38/40 (normaal heb ik een maat 36) maar hij is echt niet kort bij mijn benen en armen! Normaal heb ik daar namelijk wel last van. De fluffy sokken zijn inderdaad ook erg fijn! Koop ik haast altijd als ik bij de Primark ben 🙂 Liefs

Comments are closed.