Primark shoplog December 2018

Ik ging voor de laatste keer in 2018 shoppen bij de Primark. Ze hadden een heleboel leuke winter truien dus ik kon eindelijk slagen wat truien betreft. Maar ik nam ook nog andere items mee. Benieuwd wat ik allemaal kocht? Kijk dan naar mijn Primark shoplog december 2018 zodat jij ook die leuke items nog kunt scoren!

Een spontane vrije dag met een spontane actie om gezellig met mijn moeder naar Enschede te gaan. Ik slaagde bij Primark, mijn moeder bij C&A en samen maakte we er een ontspannen dag van. Dat heb je af en toe gewoon nodig! Ook al kocht ik niet mega veel, toch kocht ik alleen maar items die ik ook echt nodig heb/had. Geen onnodige uitgaven meer voor mij (geeft mezelf even een schouderklopje).

Aankoopjes bij Primark


Al mijn aankoopjes nog even op een rij inclusief de prijzen van de kassabon!
– Oversized trui wit met donkerblauwe strepen €10,00
– Oversized trui donker grijs v neck €5,00
– Licht grijze pluisjes trui 13,00
– Badjas licht roze €7,00
– Zwarte tas (handtas) €8,00
– Grijze stretch scoop €3,50
– Pyjama set wit licht blauwe sterren €10,00

Alle items had ik nodig zo stond ik namelijk net buiten te Primark al de kaartjes van het tasje af te halen omdat het tasje dat ik toen bij mij had echt helemaal uit elkaar viel. Top aankoop dus! De badjas had ik bijvoorbeeld nodig omdat ik naar de Sauna zou gaan (badkledingdag) en ik nog geen badjas.
Verder kocht ik niets dat ik niet nodig had en was ik zeer tevreden over mijn aankoopjes. Het is wel even wennen met de nieuwe maten van de Primark. Had ik bijvoorbeeld normaal een 8 als maat zit ik nu tussen de 2XS, XS en S (ligt een beetje aan het model), maar broeken bijvoorbeeld had ik altijd een 36 maar nu zit ik eerder rond de 42 vanwege het heel apart uitvallen van de maten. Af en toe moest ik wel even slikken en om die reden kocht ik dit keer ook geen broeken, dus daar moet ik iets anders op verzinnen.

Lukt het jou ook om geen onnodige dingen te shoppen?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Primark shoplog December 2018

  1. Jij had hele mooie fashionitems geshopt
    Diezelfde badjas had ik vorige keer ook geshopt.
    Maar ook nog een met een capuchon.
    Ze zijn alleen zo pluizig dus had ik ze eerst gewassen……

    Een fijne dag

  2. Leuke items heb je geshopt ! Om de maten shop ik eigenlijk nooit kleding bij primark. Alleen de oversized truien in de grootste maat passen mij , maar die laat ik dan door anderen mee nemen als zij naar primark gaan.

Comments are closed.