Primark Shoplog!

Dit keer eens een ander filmpje dan de maandelijkse bullet journal. Ik nam namelijk een primark shoplog op, want had een heleboel leuke items gehaald bij Primark. Niet alleen handige maar ook een heleboel nodige items vullen mijn kast nu. Benieuwd wat ik kocht bij Primark, kijk dan even verder.

Primark is by far mijn favoriete kledingwinkel. Ik slaag er eigenlijk altijd wel, de ene keer iets meer dan de andere keer. Dit keer slaagde ik heel erg goed en van mijn mega boodschappenlijstje heb ik maar 1 item niet kunnen scoren. Echt heel erg goed geslaagd al zeg ik het zelf. Van broeken tot pyjama’s en van shirts tot ondergoed. In mijn nieuwe youtube filmpje laat ik je graag al mijn aankoopjes zien.

Primark shoplog April 2018

Het is een lang filmpje geworden maar wel een hele volle met heel erg veel items!

Omdat het mij opviel tijdens het monteren dat ik niet altijd de prijzen van de producten heb opgenoemd hieronder nog even een lijst met de prijzen die ik betaalde bij de Primark in Enschede. Omdat ik niet weet welk item precies welke beschrijving heeft heb ik mijn hele bonnetje maar overgenomen (wel een beetje ingekort!). Moet zeggen dat ze aardig wat producten hadden afgeprijsd wat natuurlijk altijd fijn is in de portemonnee.

 1. Broek €15,-
 2. Broek €15,-
 3. Gezichtsreinigingsdoekjes set van 2 €1.50
 4. Broek €15,-
 5. Broek €11,-
 6. Blouse zwart met stippen €5,-
 7. Shirt cookie monster €3,-
 8. Grijze joggingbroek €10,-
 9. Grijze trui €7,-
 10. Shirt €1,-
 11. Pyjama set midnight snack €12,-
 12. T-shirt bh €3,-
 13. T-shirt bh €3,-
 14. T-shirt bh €3,-
 15. Shirt €1,-
 16. Stretch shirt €3,50
 17. Stretch shirt €3,50
 18. Stretch topje €1,80
 19. T-shirt bh €3,-

Vraag aan jou: Kom jij wel eens bij de Primark?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

5 thoughts on “Primark Shoplog!

Comments are closed.