Primark | P.s nail polish

De Primark heeft een heel groot assortiment, zo ook nagellak. Ik zou geen nagellak fan zijn als ik er niet een aantal mee zou nemen. Ik koos 3 kleuren en verschillende uit, en laat vandaag aan jullie zien wat ik er van vind.
primark nagellak
primark nagellak
Zoals je kan zien koos ik 3 heel uiteenlopende kleuren primark nagellak. Op de eerste foto zien jullie de quick dry nagellak die primark verkoopt in kleine mini flesjes. En de onderste is een normale nagellak, met ook een normale grote. Laten we eens gaan kijken hoe de kleuren uitpakken op de nagels.

primark nagellak
Deze witte nagellak vind ik zelf echt heel mooi. Hij is erg snel droog, en zoals je ziet op de verpakking staat er in 1 minuut droog. Dat klopt ongeveer wel, wel wachtte ik iets langer met het aanbrengen van laagje 2. Je hebt zeker 2 laagjes nodig om de nagellak dekkend te krijgen. De nagellak heeft een glanzende finish en is heel leuk te gebruiken voor nailart.

primark nagellak
Dan de nagellak waarvan ik de kleur echt heel mooi vind. Dit is echt een lakje voor de zomer. Hij geeft zelfs licht af in het donker. Maar is niet echt neon te noemen (althans zegt de verpakking). Ook dit lakje heeft 2 laagjes nodig. Hier op de foto lijkt hij haast licht oranje, maar in het echt is hij iets donkerder.

primark nagellak
En dan het laatste lakje, deze is paars. En zoals je ziet is hij nog niet goed dekkend na 2 laagjes. Ik vind dat hij een beetje gelly eruit ziet. Ook dit lakje beloofd weer in 60 seconde droog te zijn. En dat is hij ook.

Van alle lakjes vind ik de paarse het minst geslaagd. Hij is niet heel dekkend wat je haast wel zou verwachten van een wat donkerdere kleur. De andere 2 kleuren vind ik wel heel mooi. Alle 3 de lakjes blijven maar 1 a 2 dagen redelijk goed op je nagels zitten. Maar voor de prijs mag je het ook niet verwachten. De kleine lakjes kosten 1euro en de grotere lak kost 1,50.
Welke nagellak vind jij mooi?
handtekening carolien

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

6 thoughts on “Primark | P.s nail polish

    1. Dankje, je echte zomer kleuren eigenlijk. De witte is er fijn voor nailart, zeker omdat het zo’n klein en fijn flesje is kun je er makkelijk iets uithalen om mee te arten 🙂

  1. Ze drogen toch wel snel, dat had ik eigenlijk niet verwacht. Hele vrolijke kleurtjes! Die witte lijkt me heel handig 🙂

    1. Ja ze drogen echt vrij snel! Zeker voor zo’n klein prijsje is dit zeker mooie nagellak. Ja de witte is ook leuk om een nailart mee te maken!

Comments are closed.