Primark Essen shoplog – Oktober

primark essen

Vorig weekend was het weer eens zover. Ik ging naar Essen om daar bij de Primark de nodige dingen te gaan shoppen. Ik ben goed geslaagd, en heb alles gekocht wat ik nodig had. Vandaag deel ik mijn shoplog met jullie. Benieuwd wat ik allemaal bij de Primark Essen kocht?

Primark Essen?

Essen is echt mijn meest favoriete Primark. Deels ook omdat het de grootste in de buurt is. Binnenkort (1 december) gaat daar verandering in komen, en ga ik voortaan naar Amsterdam. De kleine Primark winkels, trekken mij helemaal niet omdat ze altijd weinig keuze hebben. In Essen weet ik bijvoorbeeld dat ik standaard goed kan slagen. Ga ik naar Enschede kan ik de helft niet vinden van wat ik nodig heb, of zijn mijn maten er niet meer. Laten we maar snel gaan kijken wat ik kocht.

primark essen
Ik had broeken nodig, en kocht deze 2 verschillende broeken. Een supersoft skinny (15euro), en een relaxed skinny (13euro), beiden echt heel erg fijn, en worden zeker mijn favoriete broeken deze herfst en winter.

primark essen
Ik nam een shirt mee met lange mouwen (de licht paarse trui op de foto), en een topje. Het topje is echt heel fijn, en zijn qua stof te vergelijken met de topjes van de action. De action heeft al heel lang mijn maat niet, en nu heb ik er eindelijk één gevonden. De trui met lange mouwen was 4euro, en het topje 3,50.

primark essen
Omdat mijn elastiekjes er de laatste weken erg snel doorheen gaan (ik raak ze kwijt op de één of andere manier), nam ik weer een pak van 50stuks mee. Dit keer zwarte voor 1,50. Ook had ik tandenborstels nodig, en zag ik deze leuke gekleurde liggen voor 1euro! De 2 nagellakjes had ik niet nodig, maar kon ik voor 1euro per stuk niet laten liggen. Erg benieuwd naar de kwaliteit van deze gel effect lakjes.

primark essen
Ik ben groot fan van de haarborstels van de Primark, en daarom nam ik voor 3euro weer een nieuwe mee. De andere was erg nodig aan vervanging toe, en deze is ook nog eens heel erg leuk. En ik nam voor de herfst/winter weer een set comfy socks mee, die mijn voetjes hopelijk erg warm gaan houden. Deze was 6euro.

primark essen
Als laatste deze 2 paar schoenen. Ik had nieuwe sneakers nodig, en die van de Primark hebben memory foam in de zool zitten. Daardoor krijg ik nog nauwelijks krampen in mijn benen tijdens het lopen. Deze zwarte kosten 15 euro. De laarsjes voor de koudere dagen zagen er zo gaaf uit, en dat voor maar 10euro.

Dat was alles wat ik kocht (nou ja, ik kocht ook nog bh’s maar die zijn niet heel interessant om te laten zien). Al met al was ik maar 77euro kwijt, en dat vind ik toch netjes. Heel misschien dat ik aan het einde van het jaar naar de nieuwe Primark in Amsterdam ga, anders wordt mijn volgende bezoek pas volgend jaar.

Vraag: Ben jij wel eens bij de Pirmark in Essen geweest?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

4 thoughts on “Primark Essen shoplog – Oktober

    1. Dankjewel! Ik heb zelf gemerkt met de verschillende Primark vestigingen dat het echt per vestiging weer heel anders is. Sommige items hadden ze in Enschede ook niet, en andersom ook. En meestal is Essen een voorloper op wat er gaat komen in Nederland. 🙂

Comments are closed.