Polaar | Polar night revitalizing cream

Polaar Polar night revitalizing cream

Bij de Goodiebox krijg ik regelmatig producten die ik niet ken, iets wat ik persoonlijk dus erg leuk vind! Zo ook de Polar night revitalizing cream met Boreale algen. Wat voor effect deze nacht crème heeft en wat precies de Boreale algen doen voor je huid, lees je natuurlijk in dit artikel!

Deze kleine tube van 25 ml is super simpel maar het gaat uiteindelijk om de inhoud! Het product Polar night revitalizing cream van Polaar is Vegan, vrij van parabenen, alcohol en minerale olie. Het is niet getest op dieren en geproduceerd in Frankrijk. Maar wat doet deze nacht crème precies?

Polar night cream

De luchtige nacht crème voelt heel zacht aan op de huid en trekt al na een paar seconde in, in de huid. De Boreale algen zijn rijk aan beta endorfines en essentiële voedingstoffen waardoor het de vochtarme en gestreste huid revitaliseert en regenereert. Daarnaast bevordert het de herstel van de schadelijke effecten van seizoens veranderingen, maar ook een jetleg, stress en gebrek aan slaap.

Door de Polar night revitalizing cream nacht crème te gebruiken worden gifstoffen geëlimineerd en de huid opgeladen met zuurstof, waardoor hij steeds gladder wordt. Daarnaast zorgen de algen voor een stralende teint van de huid in de ochtend!
Polaar Polar night revitalizing cream

Maar wat zijn nu precies die Boreale algen?
Boreale algen groeien diep in de poolzeeën waar weinig licht is. Onder invloed van het blauwe licht van de maan, synthetiseren deze algen een hoog niveau van fytomelatonine. Net als melatonine, een hormoon dat ons lichaam aanmaakt, activeert dit enzym de biologische mechanismen voor de nachtelijke cellulaire regeneratie.

Hoe ik dit product heb ervaren?

Het is een hele fijne zachte crème die snel in de huid trekt en dan zijn werk gaat doen. Mijn huid is in de ochtend een stuk minder droog en met een zeer droge huid die ik heb, merk je al snel verschil. Een tube Polar night revitalizing cream van 25 ml is natuurlijk niet heel veel en voor elke dag gebruik is het ook redelijk snel op. Ondanks dat je dus niet veel product nodig hebt. Verder is het zeker een goede verzorging voor de huid.

Of ik het nog een keer zou kopen, nee! Het heeft zeker wel een goede werking en het doet ook echt wat het beloofd, maar de prijs! Voor deze 25 ml verpakking betaal je al €24,87 en daar doe je dus niet heel erg lang mee. Wil je een grotere verpakking bijvoorbeeld de 50ml die ze ook verkopen, betaal je al €49,80. Iets wat ik dus echt veel te prijzig vind (dit is mijn persoonlijke mening!)

Zou jij zoveel betalen voor een nacht crème?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.