Pokemon go?

Wie het nu inmiddels nog niet weet, heeft onder een steen geleefd. Pokemon go is de nieuwe rage onder kinderen, jongeren, en zelfs volwassenen. Wat ik vind van Pokemon go, en waarom ik denk dat dit spel een succes is? Dat vertel ik je graag in dit artikel.

Pokemon go


Inmiddels speel ik uiteraard zelf ook Pokemon go, dit voor mijn 4e dag nu. Ondertussen heb ik een redelijk beeld gekregen van het spel en vertel ik jullie er graag meer over.

In eerste instantie dacht ik ” wat een onzin spel “. Tot mijn broertje de app op mijn mobiel zette en ik mijn eerste pokemon ving (Charmander). Daarna begon het pas. Ik wilde nog meer vangen. Ik ving 8 verschillende pokemons in huis, en had op dat moment nog geen stap buiten gezet.
Nu ik 4 dagen bezig ben, ben ik 29 verschillende pokemons rijker. Heb ik bijna 20km gelopen, en meer dan 120 pokemons gevangen. Lijkt het jullie leuk om meer over mijn pokemon avontuur te lezen? Of wil je weten welke pokemons ik heb gevonden. Laat het weten in de reacties, dan schrijf ik daar een artikel over.

Waarom is het een succes?

Heel simpel eigenlijk! Je beweegt onwijs veel, en zit niet meer hele dagen thuis. Je ontmoet nieuwe mensen bij de pokestops bijvoorbeeld. En je komt nog eens op plekken waar je anders niet snel heen gaat. Natuurlijk zijn er altijd mensen die gevaar opzoeken (ook wel zonder deze app). Maar de gedachte achter dit spel vind ik geniaal.

Vraag; Speel jij Pokemon go? En lijkt je het leuk om een extra artikel te lezen over mijn pokemons en avonturen?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.

8 thoughts on “Pokemon go?

 1. Ik vind het echt zoiets doms!! Je loopt gewoon buiten met je neis constant op je telefoon..te zoeken naar een of ander wazig beestje.
  Je kunt ook gewoon naar buiten, wandelen.. dan ontmoet je ook mensen en zie je zelfs meer aangezien je niet met je neus op de telefoon zit..
  Nee, ik vind het duidelijk niks.. maar wens je veel plezier in het vangen van Pokemons

  1. Nou ik staar niet continu naar mijn scherm hoor. Pas als die begint te trillen. Maar goed, ieder zo zijn ding he!

 2. Ik heb het nog niet gespeeld en dit moet ik ook maar zo houden. Wel leuk om te lezen dat je ineens zo’n eind gewandeld hebt!

  1. Haha, het is echt leuker zodra je het even hebt gespeeld. En zeer verslavend 🙂 Haha ja dat wandelen is ineens weer populair. Zelfs mijn moeder wil graag met mij mee pokemons vangen, alleen maar omdat we dan samen kunnen lopen 🙂

 3. In het begin dacht ik ook van wat een onzin. Maar nu heb ik het twee dagen op mijn telefoon en vind het echt super leuk! -x-

  1. Ik had precies hetzelfde. Steeds bij het vangen van een nieuwe pokemon wil je er nog meer, haha.

 4. Haha wat een geweldig spel… Alleen ik kan het niet spelen op mijn telefoon 🙁

Comments are closed.