Plan with me | Update

structuurjunkie planner

Een maand heeft de blog stil gelegen, kwam er niets online. Plannen is nu haast onmogelijk geworden, puur omdat ik niet weet wat er precies komen gaat en hoe alles gaat lopen. Toch heb ik een aantal punten opgeschreven die ik nog wil doen deze maand. Al is het maar om dingen af te ronden en natuurlijk kan een terugblik op de vorige maand niet ontbreken!

Vooruit plannen gaat eigenlijk niet meer. Met een operatie die zeer binnenkort plaats gaat vinden, is het nog maar de vraag hoelang ik heb voordat ik word opgenomen in het ziekenhuis. Maar ik wilde wel mijn terugblik op april schrijven en toch een aantal punten benoemen die ik nog wil doen voordat ik weer een tijdje in het ziekenhuis zal liggen. Verwacht er niet te veel van, want deze update van plan with me zal zeer eenvoudig zijn!

Mei 2021 – Plannen in de structuurjunkie planner!

Normaal plan ik mijn weken in de structuurjunkie planner. Elke week vul ik dingen aan in die planning, maar voor mei heb ik mijn structuurjunkie planner compleet leeg gelaten. Omdat ik niet weet wat de dagen gaan brengen en wanneer ik word opgenomen voor de operatie heeft het plannen ook niet veel zin. Ik laat het op mij afkomen en plan de ochtend wat ik die dag wel of niet kan doen. Dat werkt voor nu het beste.

Kleine terugblik op de maand april

  • Minimaal 10 review producten wegwerken/schrijven
  • Sieraden lijn nog meer uitwerken en uitbreiden voor de webshop
  • Werken aan de 22 doelen van 2021 die ik eerder al deelde op de blog
  • Kasje maken voor de moestuin

April was een slechte maand voor mij, maar toch heb ik een aantal doelen kunnen afvinken! Dus in dat opzicht was het eigenlijk best een prima maand. Ondanks dat het mij niet gelukt is om 10 review producten weg te werken/schrijven, heb ik er die maand toch 6 geschreven en ingepland. Dit doel ga ik dan ook mee nemen naar de komende maanden want ik heb nog genoeg producten liggen.
De sieradenlijn is zeker een stuk uitgebreid, al staat nog niet alles op mijn webshop. Ik heb een heleboel producten ingekocht die nog wachten op foto’s om vervolgens op de webshop gezet te worden. Dat zal nog even moeten wachten tot ik weer ‘beter’ ben, want voor nu is het iets te veel werk. Werken aan de 22 doelen van 2021 heb ik ook zeker gedaan. Mijn spaardoel is bereikt, en heel veel doelen ben ik ook aan begonnen maar dat vergt meer tijd om af te ronden. Dat zal op een lager pitje komen de komende tijd maar zeker iets waar ik snel weer mee bezig hoop te gaan.
Dan het kasje voor de moestuin, die heb ik meteen na het schrijven van dat artikel gemaakt. Helaas heeft de storm van afgelopen tijd een scheur in het zeil gemaakt en moet ik hiervoor nog een nieuw stuk maken, maar dit doel heb ik zeker gehaald! Groeit onwijs goed de moestuin!

Welke dingen staan er gepland voor mei?

Ondanks dat de maand mei al over de helft is, heb ik toch nog een aantal punten waar ik mee bezig wil. Benieuwd wat ik voor mijn ziekenhuis opname nog wil afronden?
– Mama volledig inwerken voor de webshop (zodat dat door kan lopen)
– Samenwerkingen afronden (2 review artikelen)
– Voorraad bijbestellen voor de webshop zodat er genoeg op voorraad is
– Schrijven voor de blog, proberen in ieder geval 3 dagen per week artikelen online te laten komen

Of het gaat lukken, geen idee, maar het is het proberen waard! Voor volgende maand heb ik nog meer punten/doelen die ik zou willen doen, maar dat is volledig afhankelijk van hoe alles gaat lopen. Als het echt een zware operatie wordt, dan zal ik ook niet 1 of 2 weken daarna al weer van alles kunnen doen. Kunnen ze het toch met een kijkoperatie en het herstel gaat net zo goed als in juli 2020, dan verwacht ik na 2 weken wel weer fit genoeg te zijn. Dus geen plannen voor mij nu voor volgende maand, ik probeer voor nu zoveel mogelijk vooruit te werken. Dat er in ieder geval 3 artikelen per week online gaan komen, maar dat kan ik ook niet garanderen.
De toekomst moet het leren.

Hoe gaat het met jou?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

2 thoughts on “Plan with me | Update

Comments are closed.