Plan with me | Setup December 2018

bullet journal, plan with me

De allerlaatste planning voor 2018. Kan jij het geloven, 2018 is voorbij gevlogen en ik maak nu al mijn laatste planning voor dit jaar. Deze Plan with me, de setup december is een speciale want niet alleen is het de laatste van dit jaar, het is ook de laatste in deze bullet journal. De planning wordt feestelijk vanwege de feestdagen deze december maand, maar is ook redelijk rustig en simpel. Kijk je mee?

Voor deze plan with me van december heb ik geprobeerd om zowel drukke en kleurrijke pagina’s te maken als rustige weekplanningen. Ik merk toch dat als ik mijn weekplanning rustig houd ik veel makkelijker iets plan in mijn bullet journal. Dus ik maakte een hele leuke kleurrijke begin pagina en probeerde een nieuw lettertype uit!

Plan with me – Setup December

Voor mijn planning maakte ik allereerst de begin pagina van de nieuwe maand. December met een heleboel lichtjes, maar of je het ook kerstboomlampjes kan noemen is een tweede. De pagina daarna vulde ik in met mijn motto, namelijk ; Just do it! En plakte daar een leuke sticker bij met een hert. De pagina daarnaast werd de overview die ik opleukte met kerstsokken en een cadeautje. Omdat ik nog een pagina wilde maken met mijn doelen voor deze maand maakte ik die op de pagina erna waarbij ik ook nog een keer ‘Hello December’ probeerde te tekenen in een ander lettertype. Aardig goed gelukt vind ik zelf! Daarna volgen de pagina’s met een rustige maar toch een vrolijke weekplanning. Ik eindigde de weekplanning met de quote ‘From old to new’. Uiteraard komt daarna de pagina met inkomsten en uitgaven terug wat ik erg handig vind. En volgt daarna net zoals in Plan with me November de pagina waarop in mijn blog planning maak. En vervolgens nog een pagina met de social media groei en youtube planning.

De paar blaadjes die over zijn in het boekje gebruik ik voor blog ideetjes die ik wil uitwerken. Ook handig!

Weet jij al wat er allemaal gepland staat in December?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.