Plan with me | September 2022

pink planner

Nog een weekje en dan is het alweer September. De iedere keer als ik de nieuwe Plan with me maak verbaast het mij dat de tijd zo onwijs snel gaat. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat en wat ik van plan ben?

Augustus was een best wel een gekke maar vooral toffe maand voor mij, zo had ik een hele toffe zakelijke mijlpaal bereikt en was het ontzettend druk met de webshop (zowel zakelijke klanten als consumenten!). Maar ik ging ook op vakantie! Benieuwd hoe augustus voor de rest ging en wat mijn plannen voor september zijn? Lees dan verder.

September 2022 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Sinds 1 januari 2021 ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.

Kleine terugblik op de maand Augustus 2022

– Een weekje vakantie nemen
– Alle voorbereidingen treffen voor mijn vakantie (blogs vooruit schrijven etc)
– Cadeau voor mama bestellen (ik wil samen met haar naar Soldaat van Oranje de musical!)
– Plan verder afmaken voor de kerst periode voor de webshop (laatste items verzamelen voor de adventskalenders)
– LiefsCarolien overzetten op een andere provider

Ik had eind augustus echt even vakantie want ik ging namelijk kamperen met mijn tunneltent! Ik reisde af naar Midden Duitsland tussen Hannover en Hamburg. Maar daar vertel ik jullie graag alles over in een apart artikel!
Alle voorbereidingen waren getroffen, ik probeerde vooruit te schrijven met de blog. Weliswaar niet zoveel als ik wilde maar toch tot na mijn vakantie was ‘af’. Ook de webshops waren helemaal klaar voor mijn vakantie.
Het cadeau voor mama is zeker besteld, want ik kocht namelijk kaartjes voor de musical Soldaat van Oranje waar we heel graag naar toe wilde. Eindelijk weer naar een musical en dit was wel even de kers op de taart in combinatie met de vakantie.
Plan maken voor de kerst periode is klaar. Alle items voor de eerste kalenders zijn in huis. Nu nog de kalenders zelf en dan ben ik helemaal klaar om hopelijk minimaal 50 stuks te maken (al ga ik eigenlijk eerder uit van 100stuks, mocht ik aan de doosjes kunnen komen!). Voor volgend jaar wil ik sowieso mijn eigen doosjes laten maken maar dat zat er voor dit jaar nog niet in, anders moest ik op de stenen besparen en dat wilde ik niet.
LiefsCarolien is inmiddels alweer een paar weken over naar een andere provider en volgens mij gaat dat allemaal goed! Scheelde zo ontzettend veel geld terwijl ik nu een groter pakket heb dan bij mijn vorige provider. Dus nu kan ik eind van het jaar ook de webshop hierna overzetten!

Welke dingen staan er gepland voor September 2022?

– Naar Soldaat van Oranje de musical!!
– Inkopen voor de webshop
– Ruimte veranderen zodat er meer kastruimte bij kan voor de webshop
– Nieuwe hangers bijmaken
– Nieuwe sieraden in het algemeen bijmaken (vooral de oorbellen, aangezien die heel hard gaan!)
– Transparante bakjes bijbestellen voor onze muur vol met hangers!

Ik wil namelijk degene zijn met het meeste assortiment qua edelsteen hangers en daar ben ik nu al redelijk groot mee, dit moeten er uiteindelijk meer dan 100 soorten worden. En dan natuurlijk de bakjes zo vol mogelijk! Ik maak ze allemaal zelf dus daar gaat wel wat tijd in zitten. Verder
Daarnaast wordt de ruimte nu echt wel een beetje te klein. De 6 stellingkasten waar ik er 3,5 van heb hem gemaakt zijn vol. Maar omdat ik op zolder zit heb ik te maken met de schuine daken waardoor ik heel veel ruimte mis. Dus ik moet even iets gaan verzinnen om meer ruimte te maken. Wellicht dat ik de inpaktafel en bureau ga combineren waardoor er 2 extra stellingkasten geplaatst kunnen worden.

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.