Plan with me | September 2021

structuurjunkie planner

September komt eraan en het is tijd om weer een planning te gaan maken. Plannen doe ik nog niet echt zoals voorheen, maar er staan zeker wel wat dingen gepland. Tijd om te gaan plannen, dat doe ik sinds 1 januari 2021 met de Structuurjunkie planner. Benieuwd hoe mijn maand planning eruit ziet en wat ik allemaal van plan ben?

Ik heb best wel veel zin in de maand September. Zo ben ik namelijk deze maand jarig, ga ik leuke uitjes plannen (die je hieronder kunt lezen!) en ga ik mij alvast voorbereiden op de feestdagen. Ja in september (of eigenlijk was ik daar in augustus al druk mee!).

September 2021 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Normaal plan ik mijn weken in de structuurjunkie planner. Elke week vul ik dingen aan in die planning, maar voor mei heb ik mijn structuurjunkie planner compleet leeg gelaten. Eind mei heb ik een zware buikoperatie gehad en sindsdien bekijk ik het liefst per dag wat gaat en wat niet. Toch wil ik mijn ziekte (ziekte van Crohn) niet de leiding geven en plan ik toch alvast dingen in de toekomst. Maar een echte weekplanning zoals ik voorheen deed dat doe ik niet meer. Wel maak ik een week to-do lijst waarbij ik die week een aantal dingen wil doen voor mijn bedrijf. Ik laat het op mij afkomen en plan de ochtend zelf wat ik die dag wel of niet kan doen. Dat werkt voor nu het beste.
Dat kan ik doen omdat ik sinds 1 januari 2021 fulltime ondernemer ben en dus alle vrijheid heb om mijn dagen zelf in te delen.

Kleine terugblik op de maand augustus

 • Naar The Sound of Musical
 • Nieuwe shopupdate voor de webshop
 • Foto’s maken van alle nieuwe producten en oude foto’s vernieuwen
 • Inlezen in mogelijkheden voor de webshop

We zijn niet naar The Sound of Musical geweest maar hebben wel kaartjes besteld. Helaas duurt dat ook gelijk nog even want we gaan pas in Januari. Maar het staat gepland, dus iets om onwijs naar uit te kijken! De nieuwe shopupdate voor de webshop heeft zeker plaats gevonden. Ik voegde namelijk een nieuw merk toe aan de webshop, De Groene linde met allemaal mooie etherische oliën! De foto’s maken van alle nieuwe producten is gelukt, die staan ook al online. Maar helaas is het nog niet gelukt om foto’s te maken van de oude (of al online staande) producten. Dit is denk ik een klusje voor komende maand. Inlezen in de mogelijkheden voor de webshop heb ik ook gedaan. Zo heb ik wat dingen uitgezocht, contact opgenomen met verschillende bedrijven en uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat dit allemaal niet is wat ik wil. Ik ga gewoon door op de manier hoe ik het nu al doe en daar haal ik onwijs veel plezier uit. Wel zal ik mijn webshop steeds verder laten groeien zoals ook het oorspronkelijke plan is, want dat (online) cadeau winkeltje is toch wel echt in de maak!

Welke dingen staan er gepland voor september?


 • Dagje weg plannen naar de Groothandel
 • De Adventskalenders aankondigen en online zetten (Pre-order)
 • Foto’s maken van een aantal producten vernieuwen
 • Nieuwe outfit foto’s gaan maken voor de blog
 • Verweesde content gaan verminderen met minimaal 50
 • Producten aanschaffen speciaal voor de adventskalenders en een begin maken met de pakketten maken
 • Uitzoeken van een boekhoudprogramma

Het zijn best wel wat puntjes die ik komende maand wil gaan doen. Het dagje weg plannen naar de groothandel heb ik echt zo onwijs veel zin in! Kan echt niet wachten om alle mooie spulletjes te gaan uitzoeken. Mijn boodschappenlijstje is al even klaar en ik weet nu al dat ik me behoorlijk moet gaan inhouden want edelstenen hebben nogal een aantrekkingskracht. Ik ben in augustus al behoorlijk lang bezig geweest met de adventskalenders. Zelfs op Instagram al aan mijn volgers gevraagd waar hun voorkeur is voor bepaalde pakketten en budgetten. Daar kwamen best wel veel antwoorden op en gaf mij een duidelijk beeld van wat jullie zouden willen. Om maar gelijk te verklappen wat ik ga doen. Ik ga dit jaar 2 verschillende adventskalenders aanbieden die vanaf september in de Pre-Order met korting te koop is. De ene kalender is een combinatie van alle producten uit de webshop, je krijgt dan 24 cadeautjes met edelstenen, stationery, sieraden en etherische olie van De Groene Linde. De 2e kalender wordt een knuffelstenen kalender waar je 24 kleine edelstenen kunt uitpakken. De grote van de stenen zijn tussen grote trommelstenen en kleine clusters. Dit wordt een brievenbus pakketje. In ieder geval kun je daar alles over lezen op mijn webshop! Maar daar ga ik dus nog meer items voor aanschaffen omdat er natuurlijk ook items in de kalender komen die niet te koop zijn in mijn webshop, maar wel helemaal in het thema van mijn webshop past.
De outfit foto’s moeten ook weer gemaakt worden voor de blog want daar was ik alweer doorheen. Tijd om weer een heleboel outfits te gaan samenstellen. En als ene laatste de verweesde content. Daar ben ik al een tijdje mee bezig maar schiet nog niet echt op zoals ik zou willen. Tijd om daar weer een hele dag voor uit te trekken en de content op mijn blog weer aan te pakken. Zou toch zoveel beter zijn als ik dat gelijk zou doen bij elk artikel, maar op de een of andere manier vergeet ik dat altijd. Het laatste puntje wat deze maand op de planning staat is het uitzoeken van een boekhoudprogramma. Ik heb de laatste maanden al verschillende programma’s uitgeprobeerd maar tot nu toe in combinatie met mijn webshop nog niet het programma gevonden waarbij ik echt volledig tevreden ben. Dus mijn zoektocht gaat nog even verder.

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.