Plan with me | September 2020

purpuz planner

De nieuwe maand staat voor de deur, September 2020 de herfst is in aankomst daarom ook tijd om mijn planning te gaan maken. Nu ik weer volledig aan het werk ben, gaat het plannen een stuk makkelijker en weet ik in 1 oogopslag wat mij die week te wachten staat. Maar september brengt nog meer leuks! Benieuwd naar hoe ik september 2020 in de purpuz planner heb gepland?

Nu ik weer aan het werk ben na een aantal weken in de ziektewet te hebben gezeten (en 1 week op therapeutische basis te hebben gewerkt), kan ik weer een ‘normale’ planning maken. Juli en augustus waren niet echt mijn maanden aangezien ik bij huis heb gezeten vanwege een operatie. Maar September gaat hopelijk een hele mooie en fijne maand worden met een aantal leuke dingen in het vooruitzicht!

September 2020 – plannen in de purpuz planner!

Net als andere maanden schrijf ik als eerste mijn ‘vaste’ bezigheden op. Dit komt neer op voornamelijk werk. Al mijn werkzaamheden kan ik in de planning verwerken (dit doe ik deze maand nog wel met potlood, normaal werk ik met kleur stiften). Maar ook heb ik deze maand 2 weken leeg gelaten omdat ik die weken vrij heb van het werk. In die weken plan ik mijn vakantie en kan ik andere leuke dingen plannen.
webshop natural blooming

September begint op een dinsdag en eindigt op een woensdag waardoor de laatste week ook met oktober is vastgeplakt. Niet erg want zo blijft het overzichtelijk. Ik begin dus eerst al mijn werkzaamheden op te schrijven, dit zijn de ene week 4 dagen, de andere week 3 dagen (hier hoop ik overigens nog wat meer werkzaamheden bij te krijgen!). Omdat nu heel duidelijk staat hoe mijn werkzaamheden plaatsvinden, kan ik mijn blogdagen of momenten gaan inplannen. Welke dagen of momenten wil ik aan mijn blog besteden, mails beantwoorden, foto’s maken en bedenk de rest er zelf maar bij. Ik doe ik meestal op de dagen die het ‘leegste’ zijn, dit zijn de dinsdag, woensdag en donderdag. Door zoveel mogelijk door de weeks te plannen, houd ik in het weekend tijd over voor andere dingen.

De vrijdag is eigenlijk mijn standaard vrije dag en die dag heb ik volledig gereserveerd voor mijn blog en de webshop. Op die dag kan ik alle pakketjes wegbrengen, nieuwe acties bedenken, naar groothandels om inkopen te doen of op zoek naar nieuwe groothandels om zaken mee te doen. De vrijdag staat dus eigenlijk volledig in het teken van mijn webshop, maar mocht ik die dag weinig tot geen bestellingen krijgen dan kan ik bezig voor mijn blog.

Kleine terugblik op de maand augustus

Afgelopen maand heb ik natuurlijk ook een aantal doelen gemaakt, waarvan ik hoopte ze te kunnen afstrepen aan het einde van de maand. Of dit gelukt is? Wat waren de doelen ook al?

– De webshop in orde hebben
– Producten in de webshop zetten en inkopen doen
– Naar mijn lichaam luisteren
– Op tijd rusten en momenten daarvoor inplannen
Mijn lievelingsoutfit van de afgelopen weken

Afgelopen maand ging het echt heel goed met het afwerken van mijn doelen. Waar ik eind juli al bezig was om de webshop in orde te krijgen, ging 10 augustus mijn webshop echt live en van start. Alle producten die ik tot dan toe had, stonden in de shop en ik deed eind juli al mijn inkopen. Ik koos er bewust voor om niet gelijk al in juli te live te gaan, maar om 10 augustus te kiezen zodat ik dit in alle rust kon voorbereiden. Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarnaast heb ik ook echt geluisterd naar mijn lichaam. Zodra ik moe werd lastte ik een pauze in of ging ik als ik thuis was even op bed liggen. Niet perse om te slapen, maar om bijvoorbeeld even netflix te kijken (ook dat is een vorm van rusten!). Ook plande ik rust momenten in op de dagen dat ik nog in de ziektewet zat. De eerste werkweek (vanaf 10 augustus) ging ik beginnen op therapeutische basis maar al snel merkte ik dat ik gewoon weer aan de slag wilde. Het ging immers ook maar om 6uur in de week verspreid over 3 of 4 avonden. Elke middag na het eten wilde ik een uurtje gaan liggen, vaak was dat het moment om even op bed te gaan liggen of om op tv iets terug te kijken. Even niks! Heerlijk is dat. Dus eigenlijk ging augustus qua plannen en het behalen van mijn doelen erg goed.

Welke dingen staan er gepland voor september?

Zo heb ik de volgende doelen voor september gemaakt:
– De webshop promoten
– Vooruit werken met de blog
– Mijn 2 weken vakantie hebben
– Minimaal 2 boeken lezen
– Minimaal 10 review producten wegwerken
flesje amber druppel (SKI002)

Bewust heb ik deze maand iets meer gepland. Deels omdat ik het makkelijk kan halen, maar ook omdat ik een stok achter de deur wil hebben. Mijn review kast blijft maar groeien en ik wil eindelijk eens die kast gaan opruimen. Door minimaal 10 producten hiervan te reviewen (ik hoef het immers alleen nog maar te schrijven), zal er zeker al wat meer ruimte komen. Al vind ik eigenlijk dat ik eerder rond de 20 a 30 producten moet gaan zitten. Want laat ik maar niet zeggen hoeveel producten er nog wachten! Dus vooruit werken met de blog kan ik hier goed mee combineren!
Daarnaast wil ik september gebruiken om mijn webshop te promoten, meer naamsbekendheid en meer vindbaarheid. Ook wil ik mij hierin meer gaan verdiepen door bijvoorbeeld een boek te lezen over dit onderwerp. Daarnaast heb ik in juli en augustus best wel een aantal boeken verslonden, dus wil ik dit blijven doorzetten. En dan mijn 2 weken vakantie. Ik kijk er naar uit om 2x 1 week op vakantie te gaan. Waarom 2x 1 week, omdat we naar 2 verschillende plekken gaan. (mits het door kan gaan) gaan we 1 week naar de Elzas in Frankrijk (op de grens met Duitsland) en 1 week naar Beekbergen waar we een huisje hebben geboekt met bad! Ik kan zo onwijs uit naar het bad, want ik heb al mijn bruisballen en badzout al klaar liggen, haha.

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

1 comments on “Plan with me | September 2020

Comments are closed.