Plan with me | September 2019

begin pagina september 2019

Het is tijd om weer een nieuwe Plan with me te delen met jullie want September is in aantocht en kwam net iets sneller dan ik had verwacht, niet gek als je 6 dagen in de week werkt! Benieuwd welk thema ik heb gekozen voor September (en waarom?) en wil je weten hoe creatief ik was? En ik kan alvast verklappen dat ik een stuk creatiever was voor deze planning dan bij de vorige!

Yes! De maand waarin ik jarig ga zijn (en nee dat vind ik eigenlijk helemaal niet leuk!). Maar goed, je bent gelukkig maar 1 keer per jaar jarig en daarom staat mijn bullet journal planning deze nieuw maand in het thema van mijn verjaardag – of een feestje. Ik was (vond ik zelf) een stuk creatiever met vormgeven van de planning en vind hem echt heel tof geworden!

Mijn bullet journal voor September

begin pagina september 2019
Op de allereerste planning voor september 2019 vind je op de linkerkant een poster met Hooray en vlaggetjes met in het midden een vlinder afbeelding. Afgewerkt met een holografische sticker op de scheiding tussen de linker en rechter pagina. Op de rechter pagina staat er een camera sticker, mijn goals voor deze nieuwe maand en natuurlijk een mini maandoverzicht. Opgeleukt met een zelfgemaakte slinger met vlaggetjes.

eerste pagina weekplanning september
Zodra ik dan de pagina omsla heb ik op de linkerkant nog even wat duidelijker gemaakt dat het gaat om mijn verjaardag want ik wordt dit jaar 26 jaar (o..m..g feeling old already!). Op de rechter pagina begint dan mijn allereerste weekplanning, al is het dan alleen maar de zondag. Op die pagina heb ik ook mijn mini bucketlist voor september 2019 gemaakt, mijn to do voor de zondag en ook heb ik iets nieuws gedacht. Namelijk een ‘Motto of the month’ waarin ik de quote ‘If you never try you’ll never know’ heb geschreven.

weekplanning bullet journal september 2019
Omdat mijn hele weekplanning nu natuurlijk nog niet zo duidelijk is heb ik ook een foto gemaakt van de pagina daarna waarin mijn hele weekplanning wel zichtbaar is. Dit ontwerp vind ik dus echt heel tof ondanks dat het echt heel simpel is.

laatste pagina weekplanning september
Ook de laatste pagina verschilt nogal van de andere pagina’s in mijn weekplaning. Op de linker pagina heb ik net zoals de eerste pagina van de weekplanning weer de laatste dag van deze maand met daarin een vakje voor to-do. Maar ik maakte ook een kopje met ‘Things to remember’ en een ‘Qoute for the last day’ met daarin de qoute ‘Find joy in the ordinary’.
De rechter pagina heb ik gebruikt om weer een mooie vrolijke pagina van te maken met daarin posters, qoutes en een sticker met ‘with love’. Learn something new every day is wel iets wat ik hoog op mijn lijstje staat, het hoeven geen grote dingen te zijn maar elk nieuw weetje of ding dat je leert is er één!

Vaste en nieuwe pagina’s in mijn bullet journal

birthday wishlist en bucketlist vakantie
Normaal gesproken komt nu mijn habbit tracker. Maar die komt deze maand niet want ik heb een pagina met mijn Birthday wishlist gemaakt met op de andere pagina mijn bucketlist voor de vakantie in Warsberg. Mijn birthday wishlist is eigenlijk maar heel klein want het enige wat ik wil is een fitbit of een smartwatch die ik mezelf cadeau ga doen (en ja die komt sowieso eerder dan dat ik jarig ben). Verder heb ik eigenlijk niet echt een lijstje met dingen die ik graag zou willen hebben. Ik heb (bijna) alles al en van spullen wordt ik niet gelukkig. Wat ik wel heb is een bucketlist voor onze vakantie eind september. Want ik wil een aantal dingen bezoeken en die staan natuurlijk ook op deze pagina beschreven!

blog planning september 2019
Natuurlijk komt de belangrijkste pagina voor de planning wel gewoon in mijn nieuwe planning van september. Dan de bijna belangrijkste pagina in mijn maand planning mijn blog planner. Niet heel bijzonder maar wel heel handig om bij te houden (ondanks dat ik dat ook in wordpress zelf kan zien). Uiteraard wel in de kleuren van de rest van de planning van september zodat het één geheel blijft!

Wat ik allemaal heb gebruikt?

Voor mijn bullet journal heb ik allemaal dingen gebruikt van de Action. Washi tape, stickers en ook de poster die uit de Paper craft sets komen zijn allemaal van Action. Je kunt dan ook wel raden welke winkel mijn favoriet is wat betreft knutselspullen en leuke spulletjes voor mijn bullet journal.

Wat gebruikte ik nog meer?
– Fineliner
– Calligraphy set zwart
– Brush pens voornamelijk blauw
– Stickerboek ‘get stuff done’ van Action
– Paper craft set
– Interior template set
– Veer uit het paper craft set .

Waar koop jij je spulletjes voor de bullet journal?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.

3 thoughts on “Plan with me | September 2019

Comments are closed.