Plan with me | Oktober 2022

agenda studentendrukwerk

Het is alweer Oktober, (ik ben dit keer iets later met mijn planning dan normaal) de laatste 3 maanden van 2022 gaan in! De iedere keer als ik de nieuwe Plan with me maak verbaast het mij dat de tijd zo onwijs snel gaat. Benieuwd wat er allemaal op de planning staat en wat ik van plan ben?

September was voor mij een maand waarin ik besefte dat ik misschien wel te veel mijn best doe voor mijn bedrijf. Dat ik mezelf aan het voorbij lopen ben.

Oktober 2022 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Sinds 1 januari 2021 ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.
studentendrukwerk

Kleine terugblik op de maand September 2022

– Naar Soldaat van Oranje de musical!!
– Inkopen voor de webshop
– Ruimte veranderen zodat er meer kastruimte bij kan voor de webshop
– Nieuwe hangers bijmaken
– Nieuwe sieraden in het algemeen bijmaken (vooral de oorbellen, aangezien die heel hard gaan!)
– Transparante bakjes bijbestellen voor onze muur vol met hangers!

Op zondag 4 september ben ik naar de musical Soldaat van Oranje geweest. Het was in 1 woord PRACHTIG! Ik heb nog nooit zo’n onwijs mooi gemaakte musical gezien, dit overtrof echt alles. Hier wil ik zeker nog een keer naar toe, want je ziet zoveel dat je wel nog een keer moet gaan wil je alles echt gezien kunnen hebben.
Inkopen voor de webshop en het veranderen van de ruimte is gelukt, ik heb nu iets meer ruimte (voor de advent kalenders, haha). Ook het maken van de nieuwe hangers is gedaan, al heb ik ook alweer een hele stapel liggen die ik nog bij moet maken, hier komt nooit een eind aan. Ook de nieuwe sieraden zijn bij gemaakt al is dit ook een continu proces.
Van dit lijstje is alleen de laatste, het bijbestellen van de transparante bakjes niet gedaan. Wel heb ik een bakkenkast gekocht en zitten hier bijna alle ruwe brokken in. De transparante bakjes moeten er zeker nog wel komen want ik heb zoveel nieuwe soorten hangers en die moeten toch ergens opgeborgen worden.

Welke dingen staan er gepland voor Oktober 2022?


– Elke dag vast houden aan de afgebakende uren voor taken
– Elke vrijdag een nieuwe youtube filmpje uploaden
– SEO van de webshop verbeteren door elke dag 1 uur hierover in te plannen
– Adventskalenders inpakken en klaarleggen
– Controle bij de MDL arts

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
29jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 10 jaar actief als blogger.