Plan with me | Oktober 2021

pink planner

De tijd vliegt, letterlijk! Het is alweer bijna Oktober en daarom is het tijd om weer een nieuwe planning te maken. Plannen doe ik nog niet echt zoals voorheen, maar er staan zeker wel wat dingen gepland. Tijd om te gaan plannen, dat doe ik sinds 1 januari 2021 met de Structuurjunkie planner. Benieuwd hoe mijn maand planning eruit ziet en wat ik allemaal van plan ben?

Oktober betekend dat we alweer het laatste kwartaal ingaan en daarom is het tijd om de puntjes op de i te gaan zetten. Er zijn een aantal dingen die ik dit laatste kwartaal echt zou willen behalen, daarvoor moet ik nog even flink aan de slag. Maar er is nog meer!

Oktober 2021 – plannen in de Structuurjunkie planner!

Sinds 1 januari 2021 ben ik fulltime ondernemer. Dat betekent ook dat ik een goede planning moet maken om mijn tijd tussen de blog en de webshop goed te verdelen. Toen ik in mei (2021) een zware buikoperatie heb ondergaan heb ik het plannen echt even voor mij uitgeschoven. Het lukte gewoon niet om van te voren te plannen omdat het op het moment zelf niet lukte of toch anders liep. Inmiddels heb ik het plannen weer opgepakt omdat het ook wat beter met mij gaat. Dat plannen doe ik sinds december 2020 in de Structuurjunkie planner. Daarin kan ik per uur een planning maken en probeer ik mijn blog en mijn webshop te verdelen over de dag. De ochtenden gebruik ik voor het schrijven voor de blog, de middag gebruik ik voor de webshop. Bijvoorbeeld om pakketjes in te pakken, nieuwe voorraad te bestellen, etc. Als ik op inkoop ga dan plan ik daar de ochtend voor en heb ik de hele dag voor de webshop gepland.
structuurjunkie planner

Kleine terugblik op de maand september 2021

 • Dagje weg plannen naar de Groothandel
 • De Adventskalenders aankondigen en online zetten (Pre-order)
 • Foto’s maken van een aantal producten vernieuwen
 • Nieuwe outfit foto’s gaan maken voor de blog
 • Verweesde content gaan verminderen met minimaal 50
 • Producten aanschaffen speciaal voor de adventskalenders en een begin maken met de pakketten maken

Ik ben best wel goed aan de slag gegaan met de doelen die ik stelde. Het dagje weg plannen naar de groothandel heb ik al op 2 september kunnen afronden. Het was onwijs gezellig met mijn moeder en we hebben hele mooie items ingekocht. De adventskalenders zijn ook aangekondigd en online gezet in de pre-order. Het maken van outfit foto’s is ook gelukt en heel september kwam er elke week een nieuwe outfit artikel online. Dit hoop ik ook te gaan doen voor oktober! De foto’s vernieuwen en de verweesde content zijn beide niet gelukt. Beide heb ik laten liggen omdat ik mij op een aantal andere dingen wilde focussen. Deze doelen ga ik meenemen voor oktober. Producten aanschaffen speciaal voor de adventskalenders ben ik aan begonnen maar dit is echt nog heel minimaal. Dit is echt iets voor oktober zodat ze dan ook in 1 keer klaargemaakt kunnen worden.

Welke dingen staan er gepland voor oktober 2021?

 • Foto’s maken van een aantal producten vernieuwen
 • Verweesde content gaan verminderen met minimaal 50 (1 dag plannen om de hele dag aan de verweesde content te werken)
 • Webshop voorraad verder uitbreiden
 • Plan van aanpak maken voor het laatste kwartaal
 • Moestuin opruimen/winterklaar maken
 • Review producten verminderen tot 25 stuks
 • Verzorgingsproducten uitzoeken en plek vinden waar ik makkelijk bij kan.

Het is een beste lijst maar ik denk dat dit wel te doen is. Goed verdelen en inplannen in de structuurjunkie planner. Dan moet het vast goed komen!

Wat zijn jou plannen de komende maand?

About the author
25jaar, geboren in Rijssen, en afgestudeerd als Medisch secretaresse en gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. En al 8 jaar actief als blogger.